Nagykanizsán pénteken.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Van még ennék lentebb is?

Kövér Laca a Thúry Vitézlő Oskola 25 órás Wass Albert felolvasómaratonját celebabrálja

Ez a mondat, ami a tévedések elkerülése végett nem egy vicc poénja – egyébként is, ahogy a vicc mondja: annak túl durva lenne -, hanem egy friss hír. Egy tanúság a mai matyar rögvalóságból. Már így sorolva egyenként is elrettentő: Kövér, vitézlő oskola, Wass és felolvasómaraton!
Laca tobzódik:
„Február 28-án pénteken a fideszes Kövér László házelnök Nagykanizsán vesz részt a református egyházközség 21. Kanizsai esték sorozatában beszélgetésen. majd ezt követően a Thúry Vitézlő Oskola 25 órás Wass Albert felolvasómaratonját indítja el. ”
Mindezt ebben a vírustól terhes időben. Hogyan? Hogy ne keltsek pánikot? Már van és egyébként is Orbán szavára megállnak a határon? Tévedés én nem a corona-vírusról beszélek. Hanem a fideszesek körében egyre terjedő EU-szkepticizmusban kicsúcosodó szörnyéről.
Egy friss felmérés szerint: „Teljesen máshogy gondolkodik a magyarok többségéhez képest a fideszes szavazótábor az ország fontos, illetve veszélyes szövetségeseit illetően”:
„a fideszesek egy-harmada tartja első számú szövetségesnek az Uniót”
illetve
„ a fideszes szavazóknak csak a 12 százaléka gondolja Oroszországot veszélyesnek”! =))
lampa laz
Borzalom, h a fidesz által kiköltött "turultojásokból" ennyi idióta/idiótaság születhetett meg, amit ez a sok barom politikus büszkén támogat is.
kissé felnőttem
akkor még kicsit várunk már lőterek is lesznek ...
Leventeoktatás is indul na akkor ...? csak visszafelé megy és mutogat.. multimádó. Aztán,hogy a fiatalok mit akarnak majd döntenek ők mert ezt nem fogják benyelni
Eladott Ország
Wass Albert kapcsolata a fasizmussal az 1936-os berlini olimpiáról datálódik. A fiatal író céllövőként benevezett az olimpiára, ahol ugyan első helyezést ért el, de mivel magyar színekben indult, az erdélyi részekkel bővült Románia keresztbe tett neki: óvást nyújtott be. Az identitászavaros nagyromán nacionalizmus miatt nem vehette át az aranyérmet. Na és ki avatkozott közbe személyesen, nemzsidó, nemisnéger sportolóról lévén szó? Igen, maga a Führer, aki nem akart diplomáciai konfliktust az ügyből, ezért egy saját kezű aláírással ellátott díszes oklevéllel igazolta a célba találó író teljesítményét. Az emléklapot Wass később is nagy becsben tartotta, haláláig szobája falán, ágya felett függött. (forrás: Kunstár Csaba: Válasz Czegei Wass Hubának) A háború utáni a román népbíróság háborús bűnösként halálra ítélte. Okkal, ok nélkül – hadd ne én döntsem el a ma is élénk vitát. A román legfelsőbb bíróság 2008-ban elutasította a benyújtott perújrafelvételi kérelmet. zobrokban jól állunk. Ami nem tetszik, azt eltakarítják az útból a műértő politikai szivacsok, márpedig útban van nekik a József Attila-, a Nagy Imre-, a Károlyi-szobor – csak nehogy a Lenin-szobortemetőben végezzék. Helyettük szaporodnak Horthy nagyságos úr szobrai országszerte. Kell az ifjúságnak a példakép, ez az irány, gyerekek. Wass Albert szobra Újpesten tündököl.
youtu.be/VnG0f6Sh5H8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.