A koronavírus világméretű terjedése miatt a Magyarországi Evangélikus Egyház püspöki tanácsa a testi kontaktus kerülését kéri az istentiszteleteken. Egy szombati körlevélben azt kérték a hívektől, hogy az általánosságban ajánlott sűrű és alapos kézmosás mellett

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egyházi vezetők utasítására csökken a testi kapcsolat? Kevesebb lesz a születendő kisevangélikus és ezzel leromlik a hazai statisztika is? Nono, jó lesz vigyázni! Jön a Nováknyanya és visszametszi az egyház dotálását, aztán megnézheti az egyházi vezetés, hova lesz a jólét és anyagi dőzs.
Tessék csak szaporodni, de a higiénia érdekében tessék a két testnek betartani az egymástól való biztonságos távolságot. Na, ez végre, ennek a szakszerű kidolgozása és propagálása fogja a Nováknénihez mérhető és a képességeit és ő magát is a valóban asszonytpróbáló feladat elé állítani.
Most mutasd meg, milyen legényasszony vagy a gáton! (nem azon a gáton, te buta)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.