Komoly szócsata a parlamentben.

Orbán Viktort felbosszantották a parlamentben: ezzel vágott vissza az ellenzéki politikusnak

Az azonnali kérdések órájában személyeskedő hangvételű beszédekkel támadták Orbán Viktort. Először a jobbikos Jakab Péter ment neki a miniszterelnöknek, majd a szocialista harangozó Tamás folytatta a sort, és amit ő mondott, azon szemmel láthatóan felhúzta magát Orbán Viktor.

Jakab Péter bőrdzsekiben érkezett az Országgyűlésbe, s azt kérte a miniszterelnöktől, hogy mondjon pár szót arról az ország szegényebb feléről, mire Orbán úgy válaszolt, hogy az országot 2010-ben a jobbik mostani szövetségese, Gyurcsány Ferenc vitte csődbe, és a kormány azóta is azzal küzd, hogy visszaállítsa emelkedő pályára Magyarországot. aztán bevitt egy mélyütést, felhozva, hogy:

„A klímaválság elérte a Jobbikot is, olvad, mint a jéghegy”

Ezzel a gyurcsányi irányvonal és a nemzeti politizálás feladása miatt a Jobbikot elhagyókra célzott. Mondta a Jobbiknak, kapják össze magukat, amíg nem késő.

Jakab erre úgy reagált:

"A dunaújvárosi jéghegynél léket kapott a Titanic"

Aztán arról is beszélt, hogy a nemzeti konzultáció helyett tájékoztatókat kéne osztogatni a koronavírus megelőzése kapcsán.

Orbán a dunaújvárosi eredményhez gratulált, de emlékeztette Jakabot, hogy Gyurcsány Ferenc baloldali összefogásával nyertek a településen időközi választást, s felemlegette, hogy Jakab korábban azt mondta, nagyokat kell nyelnie, ha Dobrev Klárával kell egy színpadon állnia.

„Jó nyeldeklést kívánok, frakcióvezető úr.” – mondta a miniszterelnök.

Ezután a szocialista Harangozó Tamás állt bele a miniszterelnökbe, azt találta mondani, hogy szerinte Orbán a zsidó törvények emlékét idéző hangulatkeltést folytat.

Ez szemmel láthatóan felhúzta a miniszterelnököt, aki úgy válaszolt, hogy ezt a stílust nem ők kezdték, de ha így alakult, visszaütnek:

„Gondolkodjanak el, hogy egy olyan párttal vannak szövetségben, melynek az alelnöke azt mondta, össze kellene írni a zsidó származású képviselőket” – utalt Gyöngyösi Mártonra Orbán Viktor, hozzátéve, hogy egyébként a nehéz helyzetű fiataloknak 2010 óta több esélyük van, mint előtte.

Harangozó annyit vágott vissza, hogy Orbánnak fogalma sincs, milyen országot vezet.

A DK-s Arató Gergely koronavírussal kapcsolatos kérdésére azt mondta a miniszterelnök, hogy nagyon valószínű, hogy lesz majd fertőzött Magyarországon, de bízik benne, hogy a szakemberek tudják majd kezelni a helyzetet.

A miniszterelnök az LMP-s Keresztes László Lóránt szavaira, miszerint több százezer ember hagyta el Magyarországot, azt válaszolta, hogy a magyar fiatalok csak azt teszik, amit helyesnek vélnek a saját életük szempontjából, és emiatt semmilyen negatív kritikával nem kell illetni őket.

Forrás: Blikk

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
kár hogy a guta nem ütótte meg ezt a mocsok hazaáruló nemzetvesztő szarkupac O1g-t!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Aki Én: Neked pedig az érvelésed gyengébb! Már nem is relevánsak a példáid...A Kreténség legbiztosabb jelei. Buta zavarodottság...
Aki Én
@verőce21: Begurultál, mert hamar kiderült, hogy megint csak hazudozol.
Inkább ezzel foglalkozz, te kibaszott buta hazaáruló féreg. Drukkolj nekik, te tetű marha. Ezt nektek, buta szektásoknak köszönhetjük, hogy baszódnátok meg. De ami késik, nem múlik.

168ora.hu/itthon/taska-rubint-reka-penz-boldogsag-orban-rahel-182571
verőce21
@Aki KretÉn: Miért nem teszel feljelentést ellene te Marha?
ómió
@Aki Én: Mi van, aljabolsi tetüfi? Remélem a mai Internacionálé-kvótátok eléneklésén már túl vagy, hogy tetves bolsiságodat megint rám hazudnád!
Aki Én
@verőce IQ 18: @ómidióta a buta bolsi: Ti tesók vagytok? Vagy szeretők? Csak két ilyen elmebeteg fajankó képes egymást elviselni.
nezelodo
Nem kell piszkálni a mini. elnök urat, mert a nyakatokba akaszt egy felségsértési törvényt egy éjfél után benyújtott egyéni képviselői indítványnak engedve. Aztán annak annyi lesz, akire rámutat. Bár lehet, addigra gutaütést kap az indulattól a komcsi Kövérrel együtt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.