Komoly szócsata a parlamentben.

Orbán Viktort felbosszantották a parlamentben: ezzel vágott vissza az ellenzéki politikusnak

Az azonnali kérdések órájában személyeskedő hangvételű beszédekkel támadták Orbán Viktort. Először a jobbikos Jakab Péter ment neki a miniszterelnöknek, majd a szocialista harangozó Tamás folytatta a sort, és amit ő mondott, azon szemmel láthatóan felhúzta magát Orbán Viktor.

Jakab Péter bőrdzsekiben érkezett az Országgyűlésbe, s azt kérte a miniszterelnöktől, hogy mondjon pár szót arról az ország szegényebb feléről, mire Orbán úgy válaszolt, hogy az országot 2010-ben a jobbik mostani szövetségese, Gyurcsány Ferenc vitte csődbe, és a kormány azóta is azzal küzd, hogy visszaállítsa emelkedő pályára Magyarországot. aztán bevitt egy mélyütést, felhozva, hogy:

„A klímaválság elérte a Jobbikot is, olvad, mint a jéghegy”

Ezzel a gyurcsányi irányvonal és a nemzeti politizálás feladása miatt a Jobbikot elhagyókra célzott. Mondta a Jobbiknak, kapják össze magukat, amíg nem késő.

Jakab erre úgy reagált:

"A dunaújvárosi jéghegynél léket kapott a Titanic"

Aztán arról is beszélt, hogy a nemzeti konzultáció helyett tájékoztatókat kéne osztogatni a koronavírus megelőzése kapcsán.

Orbán a dunaújvárosi eredményhez gratulált, de emlékeztette Jakabot, hogy Gyurcsány Ferenc baloldali összefogásával nyertek a településen időközi választást, s felemlegette, hogy Jakab korábban azt mondta, nagyokat kell nyelnie, ha Dobrev Klárával kell egy színpadon állnia.

„Jó nyeldeklést kívánok, frakcióvezető úr.” – mondta a miniszterelnök.

Ezután a szocialista Harangozó Tamás állt bele a miniszterelnökbe, azt találta mondani, hogy szerinte Orbán a zsidó törvények emlékét idéző hangulatkeltést folytat.

Ez szemmel láthatóan felhúzta a miniszterelnököt, aki úgy válaszolt, hogy ezt a stílust nem ők kezdték, de ha így alakult, visszaütnek:

„Gondolkodjanak el, hogy egy olyan párttal vannak szövetségben, melynek az alelnöke azt mondta, össze kellene írni a zsidó származású képviselőket” – utalt Gyöngyösi Mártonra Orbán Viktor, hozzátéve, hogy egyébként a nehéz helyzetű fiataloknak 2010 óta több esélyük van, mint előtte.

Harangozó annyit vágott vissza, hogy Orbánnak fogalma sincs, milyen országot vezet.

A DK-s Arató Gergely koronavírussal kapcsolatos kérdésére azt mondta a miniszterelnök, hogy nagyon valószínű, hogy lesz majd fertőzött Magyarországon, de bízik benne, hogy a szakemberek tudják majd kezelni a helyzetet.

A miniszterelnök az LMP-s Keresztes László Lóránt szavaira, miszerint több százezer ember hagyta el Magyarországot, azt válaszolta, hogy a magyar fiatalok csak azt teszik, amit helyesnek vélnek a saját életük szempontjából, és emiatt semmilyen negatív kritikával nem kell illetni őket.

Forrás: Blikk

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
kár hogy a guta nem ütótte meg ezt a mocsok hazaáruló nemzetvesztő szarkupac O1g-t!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
kár hogy a guta nem ütótte meg ezt a mocsok hazaáruló nemzetvesztő szarkupac O1g-t!!!
Clavigo
Baszta volna szét az ideg..,, Qrva @nyját,,hogy nem bîr egy sztrókot,vagy egy szívrohamot begyűjteni...
csak úgy....
ki ez az orbán viktor ? ...még ha úgy hívnák,hogy csák máté...
nevemnick
A maga nemében egy olyan ember, akit csak kiröhögni lehet.
Kapaszkodik a hatalomért, mert tisztában van vele, hogyha elveszíti a '22-es választásokat, maradása nem lesz Magyarországon.
Nem mellesleg, valami gond van, hogy már csak papírról olvassa fel a hozzászólásait...
verőce21
Jó nyeldeklést kívánok, én is a lipsiknek!
'30-ig még ki kell húzniuk, különben megfulladnak...:)
Clavigo
@verőce21: " Nyeldekelni " a Telefingott Búvárruha ( Fénylő Csillagunk ) szokott ,,mikor Putyin Gazda lábhoz rendeli...
Clavigo
@verőce21: De Kínában is nyeldekelt,,mikor a komcsi emlékművet koszorúztatták meg vele...Büszkék lehettek rá,,2 bitesek...
verőce21
@Clavigo: A kínaiakat megtisztelte csak a látogatásával. Elvégre többször nagy összeggel segítettek ki bennünket, amikor a legnagyobb volt a szükség itthon arra.

Putyin pedig pitizik, hogy el tudja adni a gázkészletét! Ki a fene másnak tudná körülötte? :)
verőce21
Putyin féltékenyen őrzi a magyarok kegyeit, szó nincs általa szopatásról...!@Clavigo:
solidedge
Orbánék kedvenc mondása hogy Gyurcsány tette tönkre az országot. A 2008-as világválság olyan országokat is megroggyantott mint Németország, ők pedig fényévnyire járnak előttünk. A duma jól hangzik de nem igaz, az Orbán hívők ezt beveszik, nekik szól. Bajnaiék kitették a honlapra az ország gazdasági helyzetének mutatóit 2010-ben. Orbánék a hatalomátvétel után gyorsan eltüntették, mert köszönő viszonyban sem volt azzal a hülye dumával hogy Görögország sorsára jutottunk.
kakambuki
"-nem is a fiatalokat kritizálják te tróger(ne terelj !!!),hanem téged és bandádat,hogy hazájuk elhagyására kényszerítitek őket" ??? Kényszer? Láttál te olyat hogy kényszerítettek valakit, valakiket amikor mindenki oda mehet ahova csak akar egy huszonhét tagú állam szövetségen belül? Hány éves vagy egyébként hogy ilyen blődliket irkálsz?
Clavigo
@solidedge: Hogyne...!! Ez a dagadt Szutyok mondta,,,hogy Bajnaiék " világbajnokok voltak , a válság kezelésében "... ( Nem pontos az idézet..) ,,Közvetlen utána,,villámgyorsan bedöntötték a forintot... Kósa,rogán ,,stb. kíváló közreműködésével..
namihami
Az ember már azon gondolkodik, hogy ezt a szerencsétlent utálja vagy már csak szánja. A totális leépülés klinikai állapotában, grazi kezelések mellett is egyre sűrűbben esik széjjel. Csak a csicskák tudják, hogy addig mellette lesznek, amíg dől a pénz, azután pedig kell majd egy ""név"", akivel a bukás után el kell és lehet vitetni a balhét. Cserébe a család megtarthatja a pénzt és egérutat kap.
verőce21
@Clavigo: (17:32) Hülye vagy már megint! A forintot megtámadták akkor, '11-ben, mégpedig úgy, hogy a cca. 80%-ban külföldiek kezében lévő deviza alapú kincstárjegyeket elkezdték a piacra önteni, ezzel elbillentve az egyensúlyt és következtében leértékelni a forintot!
Ekkor segítettek ki először bennünket nagyobb kölcsönnel a kínaiak! Amiből vissza tudtuk alacsony, (80 %-os áron) a devizakötvényeinket. A spekulánsok is ezt akarták, de megelőztük őket a kínai hitellel, és pofára estek a nyugati spekulánsok! Nagy húzás volt ez Orbán részéről!

Azóta csökkentjük szisztematikusan a devizakötvények kitettségét, úgy hogy a saját lakosság vásárolhatja a forintalapú kincstárjegyeket!
Clavigo
@verőce21: Én azt hittem,eddig,,hogy te hellyel- közzel normális vagy... Nem csodálom,,hogy 2 bitesnek ( agykapacitás ) nevezik a mezei , bumburnyák fitymasz- proletárt..Büszke lehetsz magadra...
Borsodi
Kár is vitáznunk lássuk be és tegyük a kezünket a szívünkre Gyurcsányból már valóban elegünk volt kívántuk,hogy megbukjon.De azt sem gondoltuk,hogy vissza sírjuk valaha.Mert a mostani miniszterünknél eddig rosszabb sose volt.Igaz ennyi pénzt még soha sem kaptunk mint amióta ő van hatalmon.és mégis elmennek a gyerekeink egy élhetőbb országba ahol lehet gyereket vállalni és biztonságban élni.
division
@verőce21: Szerintem engedd el, csak személyeskedésre futja érvek helyett.
verőce21
@division: Tájékozatlan, ostoba gazemberek ezek mindannyian!
Olvastam, mivel fenyegetett meg Téged valamelyik nap a gyökér is. :)
Clavigo
@division: @verőce21: Kéz észkombájn... Végre egymásra találtatok...
division
@Clavigo: Nem kell ahhoz semmiféle egymásra találás, hogy tisztán lássa az ember amit itt műveltek. Ki a gyerekeimet kezdi már fenyegetni, ki meg csak szimplán anyázik. Miért ezek a fő reakciók az ellenzéki társaság részéről? Megválaszolhatnám, de nem akarom inkább.
division
@verőce21: Ennyire futja nekik. Ne aggódj, fogunk mi még lógni lámpavason, börtönben megrohadni:-) Ilyenkor mindig azt érzem, bárcsak személyesen mondaná a képembe ezeket valaki. Aki meg a családomat meri megfenyegetni...ezt inkább nem írom le.
tudode
Úrnak, parasztnak születni kell!
.
Egy érdemi választ nem jött ki az etetőjén, azonban abból felkészült, hogy az ellenzékiek mit mondtak az összefogás előtt!
.
----- "Öntől undorodom" - a Sargentini vita legerősebb pillanatai videón
.
www.youtube.com/watch?v=gUqlF1JQg-g
.
!!!
Bogatir
@verőce21: Mars vissza az Orbán seggébe!!!
moareka
Minden válasza bicskanyitogató volt. Amit Mellár Tamásnak válaszolt, egyenesen sértő és minősíthetetlen, amit azzal kezdett, valahogy így ..."az idő múlásával az emlékezet is gyengül..."...Az jutott eszembe, hol van ez a macskajancsi Mellár Tamáshoz...Szégyen...
verőce21
@Bogatir: Gondolod, hogy le akarnálak váltani ott tégedet? :)
Sámannus
Kapálódzik a pohos, nehogy beálljanak Gyurcsány mögé a zemberek. Lesz is akkor koki, meg saller. Mehet majd putyin dácsájába csasztuskázni guggolós táncot ropni anyuval.
dr. prédikátor
@jaistatcars: add meg anyád cimét, felkeresem!!!
ómió
A bolsevik aljasság minden demokráciában bosszantó!
nevemnick
@ómió: (09:26) ...ezért nem kellene Vektorovicsnak az ország többségét aljasságaival traktálni.
Aki Én
@ómidióta a buta bolsi: Ugye? Akkor miért pártolod?
ómió
@Aki Én: Már a saját képviselőitek aljasságát is rám hazudnád, miközben te választottad őket? Tudod még fokozni a bolsi gyökérségedet?
ómió
@nevemnick: És mi is lenne az "aljassága"? Nem emel gázárat évi 2x? Nem nyul le fizut, vagy 1-2 havi nyugdíjat? Nem zárat be kórházakat, iskolákat? Ne csüggedj! Böszmefi főnöködék kormányon majd "bepótolják"!
Aki Én
@ómidióta a buta bolsi: Válaszolj a kérdésre, vagy ne ugass gyökér bolsi. Ha buta vagy, szórakoztasd a haverjaidat. Ja, hogy nincsenek...
kereső
Ez nem visszavágás- főleg, hogy papirból olvasta az előre megirt választ- ez egy pökhendi lókupec válasza, aki ezzel ismét szembe köpte mindazon adófizető-és őt eltartó- állampolgárokat, akik nem a fidessre,azaz rá szavaztak.
Aki Én
@kereső: Vagyis a túlnyomó többséget.
kereső
@Aki Én: Valahogy be kéne verni az ellenzéki képviselők fejébe, hogy ők nem önmagukért/pártjukért vannak a parlamentben, hanem az ellenzéki szavazókért, és mindannyiszor elmondani a parlamentben, amikor elhallgatattják őket- hogy most kétmillió nyolszázezer szavazónak, adófizetőnek fogta be kövér a száját, és nem Jakab Péterét, Hadházyét ...,Ha jól rémlik, akkor Szél Berni volt az, aki ezt nem is olyan régen el kezdte feszegetni- nagyon helyesen.
SystemError
Gerinctelen gyógyszerfüggő buzi az otthonihoz szokott hangulatban..., mert már elő sem kell adni...:)
Jozefina
@dr. prédikátor: meg fohja ütni a guta szerintem, de előtte még tesz egy két baromságot!!, ha hagyják!!??
Jozefina
@kereső: még jó, hogy olvasni tud!! Gyurcsány zsebből, papír nélkül padlóra küldi valós tényekkel, érvekkel. Ezért nem mer kiállni mégegyszer egy nyilvános vitára, mert feltörölné Gyurcsán vele a padlót!!!
ómió
@Clavigo: Az összes bolsi fajkretén így látja? Akkor jó úton járok!
ómió
@Aki Én: Önmagad aljas bolsiságát állandóan a másikra hazudni igyekvő bolsi fajbarom, nem vetted észre (vagy agy nélkül az kizárt?), hogy kérdés nem volt?! Vagy nálad a bolsi aljasságod még kérdés?
Clavigo
@ómió: Úgy nézem,,bővítetted a szókincsedet,,elmeroggyant..
Aki Én
@ómidióta a buta bolsi: Azt még én sem sejtettem, hogy annyira buta vagy, hogy magát a kérdés feltevést sem érted. Vagy csak egyszerűen buta vagy, és nincs rá válaszod.
Mondanám, hogy agyadra ment a bolsi lét, de ahhoz alapvetően agy kéne.
Nem okoztál csalódást, hiszen a te egysíkú bolsi fajtád kerüli a normális vitát, mert abban rendre alulmarad.
Így vagytok ezzel itt is mind a hatan, akik tükrözitek az országos átlagot is.
Na, menjél igyál valamit, az legalább boldoggá tesz.
ómió
@Clavigo: Na! Bővült az általad nem értettek köre? Ez ám a bolsi "sokoldalúság"!
kakambuki
@dr. prédikátor: Előbb fog az megütni téged mint a Vityát arany barátom, tiszteletreméltó mocsok sz.r kupac. Jól bejáratott gyakorlata van már neki a hozzád hasonlók kezelésében és leszerelésében.
ómió
@Aki Én: Bolsiék önmagát állandóan a másikra hazudó fajtetve! Miközben már szinte "jerkelsz" a hazudozásba fojtott bolsi "éleslátástól", még azt se veszed észre (persze agy nélkül ez nyilván nem csoda), hogy a bolsi alleluja Internacionálét nem a Fidesz kongresszuson éneklik, hanem a sajátjaid bolsevista szeánszain!? Vagy már ennek a tényét is másik pártra, annak szimpatizánsaira kell hazudnotok? Ez a "direktíva", fajtetü? Te követed, szó nem érhet!
Aki Én
@ómidióta a bolsi fajtetű: ...mit ittál, mert boldogabb nem lettél tőle. Kiheverhetetlen nyomot hagyott vén bolsi lényedben a munkásőrségből való kizárás. Ne velem hörögj, mert már ott sem kellesz.
Nyugodjál már békében...
nevemnick
@ómió: (tegnap 10:11) te tényleg ennyire ostoba vagy? Csak egyet említek a sok közül: hivatkoztál az energia árakra: miközben a te elmeroggyant imádottad rezsicsökkentést ,,hajtott" végre a többletet asaját kib@ßott haverjai zsebébe rakta, azalatt az idő alatt az európai energia közel harminc-hatvan százalékkal csökkent, és még a mai napig is olcsóbb mint nálunk. Ha ez nem aljasság egy ország népével (köztük veled is te ostoba) akkor mi ez?
B+!
ómió
@Aki Én: Nem látom a válaszodat, bolsi fajtetű! Ha internáci himnuszotokat, az Internacionálét a saját tetübandád kongresszusán éneklik és nem a Fidesz kongresszuson, akkor egyáltalán nem disszonáns az ezzel is jelzett tetü bolsiságotokat a másikra hazudni??? Várom a választ, bolsi fajtetü! Vagy képtelen vagy még a kérdés megértésére is? Akkor a magaddal egyenrangú egysejtűekkel kéne "csetelned", vagy bolsi "tezsvíreiddel"! Nem velem!
Aki Én
@ómió: ...túlittad magad. Már tegnapi önmagad sem vagy.
ómió
@nevemnick: Ne búslakodj! A magyar energiaárak Európa legalacsonyabbjai közt vannak! Amiről itt óbégatni próbálsz, az a gáz világpiaci árának csökkenése volt. De majd akkor verd a tamtamot, ha valamelyik országban a fogyasztó nem fogyasztói, hanem világpiaci áron kapja az energiát! Sőt! Azt is idehazudhatnád, hogy melyik európai országban volt ennek kapcsán drasztikus gázárcsökkenés! Addig meg csak hazudozzál nyugodtan lopásról meg, amiről csak akarsz!
cikicakk55
@nevemnick: március 2 16:46

orbán már nagyon régóta papírból olvassa minden beszédét,vagy válaszát. Épp ezért van az,hogy a kérdés piszkosul nem egyezik a válasszal. Ugya a válaszokat előre megírják neki,de elő fordulhat,hogy valamelyik ellenzéki politius mást kérdez,nem azt ami éppen következne.Ezért van az,hogy sokszor egész másról beszél,mint amit kérdeztek tőle. Amit még ki tud mondani papír nélkül az annyi,hogy " Tisztelt Hülgyeim és Uraim" onnantól kezdve már csak olvas. Szerintem fogalma sincs a hazai állapotokról.legalább is nem a valós helyzetről. Ő maga sem tudná megmondani mikor ment utoljára a nép köz,úgy,hogy előtte nem ürítették ki 2 km-es körzetben a terepet.
lusta
Az interpellációk előre le lettek adva, arra a választ szintén megírja valaki, csak fel kell olvasni. Mindez látszik is. Igen ám, de a válaszra jön a képviselői azonnali reagálás, amire szintén azonnal válaszloni kell és ez már nincs megírva előre, mert nem tudható mit is mond majd az interpelláló képviselő. Egy normális országban. Nálunk a spontán válasz is le van írva és bizony a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár nem mankónak használja a leírtakat, hanem egy az egyben felolvassa a spontán válaszát. Nem véletlen, hogy haldoklik a magyar kabaré.
nevemnick
@ómió: ja legalacsonyabb lehetne, ha nem mesterségesen alacsonyan tartanák a béreket, ha nem 27%-os és egyéb a számlákba beépített sallangokat is kellene fizetni. Nincs még egy olyan ország Európában, ahol a havi átlagkereset (nem a statisztikai) közel húsz-huszonkét százalékát az energiaköltség viszi el.
kokopelli
Valaki kérdezte,hogy kinek adná el a Putyin a gázt? A nyugatnak az Északi tengeri "csővezetéken"!Már második
is készen van! Azok legalább kemény valutával fizetnek! Az "Északi áramlat" még a Tramp-lit is felkergeti a fára,
a nem eladott palagáza miatt! (;-))
verőce21
@Aki Én: (14:23) A kínaiak önzetlenül kisegítettek bennünket 6,5 milliárd dollárral 2011-ben, amikor támadást indítottak külföldi bankok a forint ellen! Elkezdték eladni összefogva a magyar deviza államadósság kötvényeket. Megpróbálva ezzel bedönteni a forintot.
Már 80%-on álltak a kötvényárfolyamok amikor Orbán közbelépett, és egy hétfői napon kínai hitelből egy nap alatt visszavásárolta az összeset! Így nemhogy nem buktunk rajta, hanem közel 100%-ra emelkedett vissza néhány hét alatt a kötvényárfolyam, hatalmas, húsz százalékos nyereséget mi értünk el a spekuláción! (Amit a spekik is szerettek volna.)

Egy ilyen koszorúzással egybekötött látogatást és gesztust, csak megért a dolog a kínaiak felé, Ferencünk te Agyalágyult Kretén, nemzeti szégyenünk. :)
ómió
@Shikari: Ez jó! Pláne most, hogy kisnyilasékkal koalícióznak!
ómió
@nevemnick: Ki tartja it "mesterségesen alacsonyan a béreket"? Évről évre 10-15%-os fizuemelések vannak, részterületenként néha még magasabbak is. Az átlagbér majdnem kétszerese annak a 2010-esnek, amit hosszú évtizedek alatt értünk el, csak most 10 év alatt közel megdupláztuk. A kommunizmusban "kivívott" bázis, bizony siralmas, de elindulni csak abból lehetett, ami volt!
Aki Én
@verőce21: ,,A kínaiak önzetlenül kisegítettek bennünket" Hát, ez a legszebb. A kínai önzetlenség. Már itt hibádzik a felvetésed, de gondolom ezt még te is mosolyogva írtad le. Ha nem, hát mosolygok helyetted is.
Kína nem önzetlenül adott pénzt, hanem üzletekre, melynek nagy része nem valósult meg, mert egy picit mást gondoltak arról, mint mi. Hogy valójában mi van a háttérben, milyen megállapodást kötöttek 2011-ben, azt kevesen tudják. Te biztosan nem vagy köztük. De hogy nem önzetlenség, ebben biztos lehetsz. Több mint 1 milliárd eurót kapott a kínai többségű Borsod Chem. Az akkor még élő Malévot a tervek szerint megvette volna a Hainan Air, de nem lett ebből sem semmi.
De nincs kínai gyorsvasút a reptérre, nincs Budapestet elkerülő vasúti körgyűrű sem, nincs napelemgyár, és a szolnoki citromsavgyár sem...
Egyébként úgy tudom nem volt az 6,5 milliárd.
De igazad van, az elvtelenség, a komcsizás egy KISZ titkártól, a kommunista emlékmű koszorúzása belefér. Legalábbis pénzért bármire képes, ezt látjuk naponta.
De, hogy jön ide Ferenc, te ostoba kretén? Ő a szerelmed? Nincs egy gondolatod nélküle.
ómió
@Aki Én: Aki itt túlitta magát, bolsi tetüfi, minthogy már a kérdésemet se vagy képes megválaszolni, az láthatóan te vagy!
Aki Én
@ómidióta a butuló bolsi: Másnaposan riadtál, lúzer bolsi? Fejedbe vetted, hogy halálra iszod magad, mert már a munkásőrségbe sincs helyed?
Na, most ne add fel...
kokopelli
@Aki Én: a kíníak az önzetlenségükről híresek!,,mint a Kohn meg a Grün!? Abból élnek meg,hogy a hétvégén
zárva tartanak! Érdekes,hogy a valamikori (pirospöttyös ) komcsi ME a hivatalba lépése elején ferdeszeműe-
ket látogatta meg,és ki is jelentette,hogy mi rokon nemzetek vagyunk?Igaz,hogy a "nagy falat" a hozzánk ha-
sonló "népek" ellen húzták fel,de az csak a liberális történészek ármánykodása?Igaz,hogy a ME népe pár e-
zer km-re délről jött,de az is csak a libsi tudósok ármánykodása?Igaz,hogy nem jött,hanem a "liberális" ember-
kereskadők terelték az arabok "rabszolga-piacaira"!
verőce21
@Aki Én: Te vagy mi Ferencünk, te Ostoba! :)
Aki Én
@verőce IQ 19: Komoly, hiteles reakció. Meggyőztél... :(
...mármint arról, hogy egy buta lúzer vagy :)
verőce21
@Aki Én: Mindent a "megfáradt vendégek"-ért!

De hiába vergődsz itt Feri, ettől te még egy Agyalágyult Kretén vagy, nemzeti szégyenünk. :)
Aki Én
@verőce IQ 18: ..butulsz lúzer, erősen butulsz. Már a megszokottnál is gyengébb a modorod.
verőce21
@Aki Én: Neked pedig az érvelésed gyengébb! Már nem is relevánsak a példáid...A Kreténség legbiztosabb jelei. Buta zavarodottság...
Aki Én
@verőce21: Begurultál, mert hamar kiderült, hogy megint csak hazudozol.
Inkább ezzel foglalkozz, te kibaszott buta hazaáruló féreg. Drukkolj nekik, te tetű marha. Ezt nektek, buta szektásoknak köszönhetjük, hogy baszódnátok meg. De ami késik, nem múlik.

168ora.hu/itthon/taska-rubint-reka-penz-boldogsag-orban-rahel-182571
verőce21
@Aki KretÉn: Miért nem teszel feljelentést ellene te Marha?
ómió
@Aki Én: Mi van, aljabolsi tetüfi? Remélem a mai Internacionálé-kvótátok eléneklésén már túl vagy, hogy tetves bolsiságodat megint rám hazudnád!
Aki Én
@verőce IQ 18: @ómidióta a buta bolsi: Ti tesók vagytok? Vagy szeretők? Csak két ilyen elmebeteg fajankó képes egymást elviselni.
nezelodo
Nem kell piszkálni a mini. elnök urat, mert a nyakatokba akaszt egy felségsértési törvényt egy éjfél után benyújtott egyéni képviselői indítványnak engedve. Aztán annak annyi lesz, akire rámutat. Bár lehet, addigra gutaütést kap az indulattól a komcsi Kövérrel együtt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.