Áthágja nemzetközi szereződésben foglalt kötelezettségeit a magyar állam, amikor a koronavírusra hivatkozva megtagadja az új menekültek bebocsátását, kérelmének elbírálását – állítja egy kutatószervezet. A migrációért illetékes magyar szerv szerint a döntés egyaránt védi a magyar állampolgárokat, csakúgy mint a tranzitzónában lévő, kérelmük elbírálást váró bevándorlókat.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@teuton: No akkor ugorj neki annak a menekültügyi törvénynek,és utána böfögd ide,meddig számít menekültnek a menekült??..www.youtube.com/watch?v=LJOrlUBHPbU
így szokás menedéket kérni,igaz hernyó???
kereső
Magyarországon nincs menekült ügy. Itt illegális migráncs ügy van. Egyetlen hivatalosan elismert menekült van Magyarországon- az is csak azért ,mert a miniszterelnök köztörvényes kebel barátja.
Nem is értem, hogy miért vizsgálódnak- mert ami nincs, az nem lehet jogsértő.
lusta
@RonaGyuri: Az alkotmányt nem értelmezték át, hanem nemes egyszerűséggel megszüntették és helyette egy tákolmányt raktak anyakunkba.
teuton
@Pálinkás Pál: A palinkabüzös böföges es a youtube videok nezese helyett inkabb olvasnod kellene megtanulnod, bar több mint tömondatos plakatlozungokra valszeg nem futja az IQ-dbol.
A Genfi Menekültjogi Egyezmeny vegsö valtoztatasos ratifikalasa 1989 ota ervenyes Magyarorszagon.
www.unhcr.org/hu/wp-content/uploads/sites/21/2016/12/TEXT_1951_convention_HUN.pdf
hu.wikipedia.org/wiki/Menek%C3%BClt
Röviden összefoglalom, mert ennyit talan 1 ev alatt sem tudsz elplvasni:
. A menenekült NEM (e)migrans!
- A menekült barmelyik orszagban kerheti menekültstatuszanak vizsgalatat. Ezert be KELL engedni es megvizsgalni, jogosult-e valamilyen tartozkodasi statuszra.
- A menekültnek nem kellenek papirjai legyenek, kiletet a kerelmezett orszagnak kell megallapitania es papirokat szamara kiallitania.
- A menekültet semmilyen megkülönböztetes nem erheti, ugyanugy kell kezelni, mint az adott orszag allampolgarat. Semmifele tartozkodasihely, vallasgyakorlasi vagy anyagi hatrany nem erheti!
Nem folytataom, mert mire ezt vegogolvasod, karacsony lesz, de megerteni akkor sem fogod.
Nessy
Tessen már megtanulni, hogy az a törvény, amit pártunk és kormányunk megalkot, az nem lehet "jogsértő"! Ugyanis fogalmunk nincs a "jogról", csak hallották, hogy létezik, de nem találkoztak még vele kis hazánkban!
Pálinkás Pál
@teuton: No barátom...nem kell nagy jogásznak lenni " Az Egyezmény nem alkalmazható olyan személyre ...b) A menedéket nyújtó országon kívül, az országba menekültként történ befogadását megelzen súlyos, nem politikai bncselekményt követett el; " ebbe bőven beletartozik a határőrök,rendőrök megtámadása!!! azt már csak mellékesen jegyzem meg,hogy a menekültügyi törvény nem a sivatagi cigányok ingyen ellátása miatt keletkezett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.