A 7-es és a 8-as főúton balesetek lassítják a forgalmat.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Korábban egy műszaki hibás kamion vesztegelt a külső sávban az M0-s autóúton az M5-ös autópálya felé Halásztelek után. A jármű elhagyta a helyszínt, így újra mindkét sáv járható, de a nagyon erős forgalom miatt nem szűnik a torlódás. A sor vége az Anna-hegyi pihenőnél van. Továbbra is 40-45 perc a menetidő veszteség. Az M1-es felé vezető oldalon Dunaharaszti térségében érzékelhető lassulás.

- Egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze a 7-es főúton Becsehely belterületén. A 221-es km-nél teljes útzár mellett kezdődött el a helyszínelés, a forgalmat egy közeli benzinkúton át terelik el.

- A 8-as főúton Molnaszecsőd átkelési szakaszán, a 157-es km-nél két személyautó karambolozott. A főutat lezárták, a forgalmat településen belül terelik el.

- Élénk a forgalom a Budapest környéki bevezető utakon. Araszolásra kell számítani az M3-as autópálya bevezető szakaszán, valamint Mogyoród térségében. Erős a járműmozgás a 10-es főúton a solymári körforgalomnál, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre térségében, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti térségében.

Terelőút Csepelen

Csepelen, az M0-s autóúti híd alatt, a II. Rákóczi Ferenc úton építési munka miatt a fél útpályát lezárták és 3,8 m-es magasságkorlátozást vezettek be. Az ennél magasabb járműveknek terelőutat jelöltek ki. Csúcsidőszakban torlódásokra lehet számítani.

Március közepéig biztosan nem közlekedik a visegrádi komp

A Dunakanyarban Visegrád és Nagymaros között a komp továbbra sem közlekedik, várhatóan március 15-én indul majd újra! A személyszállító kishajó menetrend szerint jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.