Nincs új a nap alatt a kormánynak, ha a migrációról van szó.

A migrációs hullám nemcsak a terrorizmus közvetlen veszélyével, hanem koronavírus-fertőzéssel is fenyeget – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon megjelent szerdai videoüzenetében.

Hollik István összekötötte a migránsokat a koronavírussal

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

"A legtöbb illegális bevándorló ugyanis olyan területről érkezik, mint például Irán, ami a koronavírus gócpontja is egyben" – mondta Hollik István.

"A magyar emberek biztonságát nem tehetjük kockára, ezért továbbra is nemet mondunk a bevándorlásra, és megvédjük a határokat" – tette hozzá.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Komolyan, sajnálom az időt erre az észlényre. Ha a butaság fájna, ez állandóan ordítana! A megjelenése, a megfelelni-akarása, minden mondata borzalmas!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@lusta: Azért az Utazás kiállítást megrendeztük. Díszvendég volt: Olaszország.
ómió
Pedig Iránon átgrasszálva, mondjuk egy afgán, kizárólg csak "jókívánságokat hozhat"! "Haladóilag"!
kereső
Az a helyzet "hajasbaba", hogy azok, akik mostanság elindulnak Európa felé- évek óta Törökországban dekkolnak, még csak véletlenül sem jártak Iránban- de még irányban sem. Na de, ez kell az egy nanobitesnek- az ilyen primitiv szöveg, és dolgozik a vakhit.
Gyütt Mönt
Ezek után Orbán nem mer repülőre ülve focimeccsekre utazni, sajnálom szegényt.
Klubtag
Te szerencsétlen Hollik, ha már egyszer felvállaltad ezt a méltatlan szerepet, hogy megnyilvánulsz ez ügyben, arra válaszolj, hogy a megbízó kormányod mit tervez arra az esetre, ha a kerítéseknél egyszer csak nem 70, 700, még csak nem is 7.000, hanem 700.000 (hétszázezer) menekült jelenik meg...na erre vonatkozóan van-e valami elképzelésetek...mert ugyebár ez könnyen előfordulhat a román, a szerb, a horvát határok valamelyikének mentén, miután török barátaitok szarnak az orbán-féle hízelgés és seggnyalás körülményeire és Európára eresztik az eddig visszatartott migránsok tömegeit...mi a lópikulában bíztok, hogy nem kerültök döntési helyzetbe, mivel a főnököd, mint a legtöbb politikai szélhámos szeret mindent megúszni...a koronavírús ebben a helyzetben valószínűleg másodlagos...
namihami
Szóljon, aki a Hollikkal kapcsolatban már és még akármin meg tud lepődni...KDNP-s és Fidesz-fan---ez a szellemi állapotát és minden egyebet megmagyaráznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.