Letiltották az Indexet a helyettes államtitkár oldaláról a lap szerint. Az Index kedden arról írt, hogy Rácz Zsófia fiatalügyi helyettes államtitkárral kinevezése óta próbálnak interjút készíteni, de a megkeresésekre nem kaptak választ a lap szerint. Rácz Zsófia erre az első cikkre még emotikonokkal teli posztban reagált. 

Az Index kedden „Hol bújtatják a 22 éves helyettes államtitkárt?” címmel jelentetett meg egy cikket, ami arról szólt, hogy bár Rácz Zsófia már két hónapja tölti be a fiatalság megszólításáért létrehozott helyettes államtitkári pozíciót, a hivatalos megjelenéseiről mindig csak utólag lehet értesülni a lap szerint, így az újságíróknak kevés lehetőségük marad arra, hogy megszólaltassák – fogalmaz az Index. Február végén, másfél hónap után viszont az addigi bevett gyakorlattal ellentétben előre meghirdették hivatalos eseményként, hogy Novák Katalin 22 éves helyettesének Győrben lesz jelenése – teszi hozzá a lap. Az esemény első felét sajtónyilvánosként harangozták be, így ezen az Index is ott volt. A lap azonban azt írja, hogy

ezen sem tudott munkatársa interjút készíteni Rácz Zsófiával

Rácz Zsófia az Indexen megjelent cikk erről szóló részére egy Facebook-posztban reagált kedden, amiben többek között azt írta:

“Hol bújtatják a 22 éves helyettes államtitkárt?" Teszi fel a költői kérdést az Index mai “oknyomozó” (LOL) cikkében. Azért van abban valami szép, hogy amikor a cikket jegyző újságíró Győrben szemtől szemben állt velem és megkérdeztem, hogy van-e kérdése, ott furcsa módon hirtelen egy sem jutott eszébe. Lehet, hogy akkor még nem volt annyira fontos vagy aktuális, mint most? Vagy esetleg ott a helyszínen némasági fogadalmat tett? Az a helyzet, Index, hogy hallani hallak, de érteni egyáltalán nem értelek

Az Index azonban cikkében azt állítja, nem történt ilyen párbeszéd Győrben Rácz és a lap között. A lap ezután egy másik cikkben részletesen is leírta, mi is történt pontosan szerintük, majd Rácz fenti facebookos posztja alá kommentelték a linket ehhez a cikkhez.

Az Index kommentjét azonban rendkívül gyorsan törölték Rácz posztja alatt. Ezután ugyan több kommentelő is belinkelte a poszt alá ugyanazt az indexes cikket, de ezek újra eltűntek a lap szerint a helyettes államtitkár Facebook-oldaláról.

Az Index szerdán reggel újra meg akarta próbálni ezt, de erre már nem is volt lehetőségük, mert

letiltották őket a helyettes államtitkár oldaláról.

Az Index ugyanakkor hozzáteszi, most már úgy tűnik, hogy nem törlik a cikküket tartalmazó összes kommentet, mert jelenleg több ilyen is látható Rácz posztja alatt.

Forrás: Index, 24.hu, 444

Címlapkép: Facebook/Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Mivel a belépő a fideszbe a gerinctelen patkányság, így gondoljunk be egy törtető fiatal esetén ebben ki kell tűnni, hogy figyeljenek rá...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Milyen jó kezdés volt tőle egyből hazudozással kezdeni. Még a csajszi által megszólított, az Index hivatalos profilját is kitiltották az oldaláról miután az ő bejegyzését is törölték. Szép, brávó!
filmschoolrejects.com/wp-content/uploads/2017/04/1PlQXsMssfl_NbUKnYuEKdw.gif
volvós
Olyan lesz, mint a tehénnovákkatika...mármint súlyban !! Az Ő irányítása alatt tanulta el a hálószoba-titkokat, hogy ki előtt KELL letérdelni az ov(r)ális szobában...a többi már csak szorgalom kérdése...
kulabombaafityiszre
Milyen fiatal és milyen jól tud hazudni.Vajon kinek a pöcsét tisztelhetjük benne?
Sokra viszi még a NER-ben.
Lepényleső
Valamit biztosan tudhat Zsó fia,ha érte a bánság törvényt módosított vala? Valaki tudja mi az oka?
Talán a személyi diktatúra? Az nem lehet,hiszen mást nem tűr meg a hatalom ura?
amaramaistanna
Nemcsak hazug, hanem gyáva is... úgy tűnik, méretre szabták Orbánékhoz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.