Cserébe az állam megkapja az egyetem piliscsabai kampuszát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Minőségi csere =))

A Józsefvárosi-palotanegyedbe költözik a katolikus egyetem

Persze ők sem maradhatnak le, hiszen a Károlyi-palotát nemrég megkapták a reformátusok.
A hírnek egy nagy előnye van nem ködösítenek: „az állam anyagi eszközökkel is támogatja az egyházak működését, sőt az alaptörvény értelmében az állam az együttműködésben részt vevő bevett egyházaknak a közösségi célok elérését szolgáló feladatokban való részvételükre tekintettel sajátos jogosultságokat biztosít”!
Esetünkben ez azt jelneti, hogy
a Pázmány megkapja a nagy-értékű belvárosi felújított – és persze az átalakításokat is a mi adónkból finanszírozzák – palotákat,
cserében – külön pikáns és egyben gyanús, hogy hangsúlyozzák, hogy ingyen – az állam megkapja az egyetem piliscsabai kampuszát (hogy mihez kezd vele az senkit sem érdekel). Igen azt a lerottyant, jellegzetesen Makovecz (értsd használhatatlan, mint minden, amit csinált) tákolmány együttest, amit persze annak idején szintén a mi adónkból építettek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.