Nem szűnt meg a Jobbik Vas megyében, csupán néhány alapszervezet vezetője tett egy bejelentést kilépési szándékáról a Facebookon, az élet párton belül ettől még folyik tovább – közölte Balassa Péter, a Jobbik március elsejétől kinevezett Vas és Zala megyei regionális pártigazgatója szerdán az MTI-vel.

Nem szűnt meg a Jobbik Vas megyében, valami egész más történik
Fotó: Facebook/Balassa Péter

Felhívta a figyelmet: néhány alapszervezeti vezető döntése nem jelenti automatikusan az alapszervezetek automatikus megszűnését, hiszen jelen esetben azt sem tudni, hogy a párttagok meg lettek-e kérdezve.

Hétfőn több Vas megyei Jobbik-alapszervezet vezetője, köztük Lábodi Gábor, a szentgotthárdi alapszervezet elnöke is kilépési szándékát jelezte a Facebookon, azt is közölve, hogy Vas megyében megszűnt a Jobbik.

Balassa Péter szerint viszont csupán egy

párton belüli megújulás zajlik annak megfelelően, amit Jakab Péter pártelnök és az országos vezetés kijelölt és amelyre a párt tisztújító kongresszusán felhatalmazást kaptak.

Balassa Péter hangsúlyozta: a pártépítés folytatódik, és az a feladat, hogy ha esetleg megszűnik egy alapszervezet, helyette kettőt hozzanak létre.

Elmondta, ő maga eddig hivatalos értesítést nem kapott kilépésekről és megszüntetni kívánt alapszervezetekről.

Hangsúlyozta: továbbra is vannak Vas megyében működő Jobbik-alapszervezetek, ilyen például az általa vezetett szombathelyi is, tehát nem lehet azt állítani, hogy a Jobbik Vas megyében megszűnt létezni.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok