Állampolgári bejelentés nyomán a médiatanács vizsgálatot indít a Magyar ATV szolgáltatójával szemben a január 23-ai A nap híre című közéleti műsorában elhangzottak miatt, amelyben az egyik résztvevő többek között rémisztő képződménynek nevezte a "fehér, keresztény, heteroszexuális" embereket – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

A médiatanács vizsgálatot indít Niedermüller Péter kijelentése miatt
Fotó: Youtube

Niedermüller Péter (Momentum, DK, MSZP, Párbeszéd, LMP)erzsébetvárosi polgármester az ATV kifogásolt adásában azt mondta:

"Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket (ugye, fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a "nemtudoménmik"), akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. (...) Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből, mondom csöndesen nektek."

A politikus kijelentése ellen többen tiltakoztak.

Az NMHH kommunikációs igazgatósága tudatta azt is, hogy a médiatanács ötszázezer forintos bírságot szabott ki az RTL Klub szolgáltatójára, mert a Reggeli című műsor egy tavaly októberi adását támogató, diétás étkezéssel foglalkozó magyar cég termékét túl részletesen, vásárlásra ösztönözve mutatta be – közölte a közölte a

Mint írták, az NMHH Médiatanácsa a Balaton Televízió szolgáltatóját burkolt reklám miatt figyelmeztette, a műsortámogatási szabályok megsértése miatt pedig 55 ezer forintra bírságolta, mert tavaly októberben az Egy csepp az egészségért című műsor egyik adásában a műsort támogató egészségügyi intézetről reklámnak minősülő információk hangzottak el, ugyanis az intézmény szolgáltatásait olyan részletesen mutatták be, hogy ezzel a nézőket azok igénybevételére ösztönözhették.

A médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét – közölték.

(MTI)

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezzel nekem megint csak az a bajom, hogy pl. Bayer beteg kijelentési miatt meg nem. Mondott olyanokat az ellenzékre, meg az elllnzéki szavazókra, vagyis mindenire aki nem fideszes, azaz a többségre, hogy az nem is tűrhetne nyomdafestéket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ezzel nekem megint csak az a bajom, hogy pl. Bayer beteg kijelentési miatt meg nem. Mondott olyanokat az ellenzékre, meg az elllnzéki szavazókra, vagyis mindenire aki nem fideszes, azaz a többségre, hogy az nem is tűrhetne nyomdafestéket.
SystemError
Ne tiltakozzon a jogállam tagadó köcsög maffiaszervezet:)
Qqberci
A Médiatanácstalanságnak is szövegértési gondjai vannak...

@Shikari: Ugyan miért is, bocskormanöken?...
Yoda69
@Aki Én: Egy szo a valasz ra: Kettosmerce.
SystemError
@Qqberci: Imádja ezt a vinnyogós, dildós, buzis témát a srác a klubból:)
Aki Én
@Yoda69: ...ennyi. Ami pedig nagyfokú ostobaságot jelez.
Nessy
A "bejelentő állampolgár" mimóza lelkét nem "bántja" a Hír tv, benne Bayer Zsolt klubjának a szövege??? Esetleg hazánk egyik másik "nagyjának" a megszólalása???
Érdeklődön azért nála, hogy a "keresztény, heteroszexuális, fehér férfi" miért sérti? Hiszen egy illiberális hívőnek kereszténynek, fehérnek és heteroszexuálisnak kell lennie! Ezt ismétlik állandóan a szócséplők!
Utálni illik a romákat, a menekülteket, a nem keresztényeket, a melegeket! Vagy nem ezt mondják???
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem unod még, már hányadszor írod a szövegedet, ráadásul nincs is igazad.
tudode
Az például nem bántotta egyik "bejelentő állampolgár" kényes szaglószervét, hogy
.
----- Simicska: Orbán hazaáruló
.
index.hu/belfold/2017/12/01/simicska_orban_hazaarulo/
.
Amelyet ha kiveséznének az síri csendben lévő klf. bírók, még van is/lenne valóságtartalma!
.
És a szekér megy tovább, miközben őfélesége kiadhatta a kilövési parancsot Niedermüller Péterre is!
Eriksson
Hát bizony... Egy polgármesternek nem illik ilyet mondania a választópolgárai, de főleg ország-világ előtt.
Aki Én
@Eriksson: Nem bizony. A jó polgármester milliárdokat lop, és qrvázik a keresztényi családmodellt hirdetve.
Nessy
@Eriksson: Csak a szócséplőknek?? Bayert most ne is említsük!
Ettől a " fideszes etalontól" eltérőket mindennek el lehet mondani?
Eriksson
@Aki Én: Nálad úgy elmentek otthonról, hogy a kapukulcs máig nem került elő.
Eriksson
@Nessy: Bayer? Rossz példa. Ő egy publicista, s az ilyenek minden oldalon mondják a magukét. Ki durvábban, ki finomabban.
Nem összehasonlítható egy választott kerületvezetővel.
Macskaszem
Az a szolnoki fideszes 61 éves polgármester sem zavart senkit, aki le vén hülye kurvázta a vele egyet nem értő idősebb hölgyeket. A sukár Shikari is csak röhögött rajta, pedig ha valakit le fehér -hereró -keresztényeznek, abban semmi sértő nincs.
Nessy
@Eriksson: És a kinevezett szócséplőkkel, választott fidesz frakcióvezetőkkel?
De mi nem igaz, az egyébként elvárt etalonból? A fehér, a keresztény, a heteroszexualitás?
CsipkeRózsa
@Shikari: Ne túlozz, a zsidózásra ne hivatkozz, hiszen szinte naponta, több cikknél olvasni lehet arról. Nyugodtan zsidózzál továbbra is. Majd lesz, aki válaszol arra is.

Niedermüller fogalmazását meg kellene érteni, és nem félremagyarázni.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Nem rossz példa, hiszen a Médiatanácsnak a TV-ben elhangzott szövegeket mindenkinél vizsgálnia kellene, akit bejelentenek nála. Mindegy, hogy publicista, vagy képviselő.
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem hiszem el, hogy nem lehet megérteni azt, hogy egyetlen ember szövegéért miért felelős egy vallási szervezet, különösen úgy, hogy készakarva egy félremagyarázott szövegértelmezésről van szó. Nem a szervezet nevében beszélt, gondolom, még csak nem is tagja a szervezetnek!

Továbbra is nyugodtan zsidózhatsz, felőlem.
Aki Én
@Eriksson: Nálad mentek el, sőt, a gyanúm szerint sosem voltak otthon.
Niedermüller nem azt mondta, amit a hazug, perek százait elvesztő propagandamédia hazudik.
Eriksson
@Nessy: Minden érthető, csak felfogás kérdése. És persze a szándék sem elhanyagolható.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Feltételezem, hogy vizsgálják, ha bejelentés érkezik.
Nessy
@CsipkeRózsa: Hagyd a csudába! Hiszen a mimóza lelkületükbe nem kevés sértő jelző fér bele, ha valaki nem ért velük egyet. Egy jobb kocsmában úgy vágnák képen, egyik, másikukat, hogy a fogaik körmérkőzést játszanának a benn maradásért. Ez van! Csak legalább ne lennének olyan nagyon megsértődve egy félreértelmezett mondaton!
Eladott Ország
A médiahatóság továbbra is tökéletesen képviseli Orbán Viktor és pártja érdekeit. Az elviekben független intézmény – amelynek vezetője nemrégiben 300 százalékos fizetésemelésnek örülhetett – azért létezik, hogy figyeljen a médiatörvények betartatására. Ilyen az is, hogy egy-egy kérdéses esetben megnézze, elegendő hangsúlyt kapott-e az ellenzéki, vagy független vélemények szerepeltetése is egy adott tv műsorban. Az, hogy ez mennyire nem megy a médiahatóságnak, már évek óta köztudott, hiszen ha jól végeznék a dolgukat, vélhetően olyan csatornák, mint a TV2 vagy az M1 ma talán már nem is működhetnének, hiszen a pártszimpátiájuk miatti büntetések mértéke lehetetlenné tenné. Ilyenről azonban szó sincs, annak ellenére sem, hogy sajtóperek százait indították ellenük, mivel szinte kizárólag csak a kormány véleményét hajlandóak közölni. Orbán is, nem véletlen, hogy a kétharmad megszerzését követően elsők között tette rá a kezét a médiára. Mint ahogy a Médiatanács csicskává tételével azt is elintézte, hogy tegyen bármit a kormánypropaganda, azért soha, senki nem ütheti meg a bokáját.
Nessy
@Eriksson: Na látod, ezt nem ártana megszívlelni a most sértődöttet játszóknak is! Én is kezdem megérteni a liberálbolsevik, libsibolsi, bevándorlósimogató, hazaáruló, nem magyar jelzőket! De a felfogásom kissé más szinten van!
CsipkeRózsa
@Shikari: Egy történészre, egy íróra, egy országos politikusra vonatkozó eljárást mindenki véleményezhet. Ez a hasonlat részedről aránytévesztés. A zsidó szervezet a zsidókat érintő kérdésben állást foglalhatnak, hiszen ők képviselik a zsidóságot, nem pedig egyetlen embert.
Eriksson
@Nessy: Megint szépen összejött egy vitára való, nem szorosan a kérdéshez tartozó téma.
Pedig a képlet egyszerűen megoldható lenne ha nem az volna a cél, hogy ki-ki mennyivel tudja sértésekben felülmúlni a másikat. Még csak nagypolitika sem kell, elég csak ezt az egy közösségi oldalt megtekinteni.
csak úgy....
@Shikari: & @Eriksson: a kettö tudálékos buta pötsc...
solidedge
Orbánt viszont nem sértette meg. Nem fehér és csak álkeresztény.
Nessy
@Shikari: Elnézést, de a tiszteletet nem lehet "megkövetelni"! Azt általában ki szokták érdemelni!
csak úgy....
@Shikari: neked föleg minden tisztelet kijár,mint nótorius munkakerülönek...
ne röhögtess tibi,mi közöd neked a magyarsághoz?
Eladott Ország
@Shikari: ma, 14:59; Hóman kultuszminiszter volt a zsidótörvények elfogadása idején, majd parlamenti képviselő a nyilas hatalomátvétel után.
CsipkeRózsa
@Shikari: Mivel egy országos szervezet, Hóman Bálint ellen a zsidó szervezetek nyugodtan követelőzhetnek. A zsidóság kirekesztéséhez ő is hozzájárult.
CsipkeRózsa
@Shikari: Szerinted.
Ne kezdjük el az egész történelem részletezését.

Kertész és Niedermüller véleményt mondott, nem történelmet formált.
CsipkeRózsa
@Shikari: Hóman a nyilas parlamentben is szavazott, az írók írásaikkal, inkább uszítottak a zsidók ellen, jogos a zsidó szervezetek tiltakozása.
namihami
Erre azért hamarabb ugrottak. Pl. a bayerizmusok (és van még másik is) kicsit lassabban érnek fel hozzájuk.
Eladott Ország
Pár éve pár vicceskedvű, beadványt írt a médiatanácsnak,az Egri Csillagok c. film miatt, hogy más vallásúak, konkrétan a muzulmánok hátrányos megkülönböztetését sugallja és külföldi, török állampolgároknak, 8 napon túli gyógytartamú sérülések okozását dicsőíti. És ezt is elkezdte hót komolyan vizsgálni a médiatanács. Valamivel csak kell foglalkozniuk, hogy igazolhassák, mekkora szükség van rájuk.
Nessy
@Shikari: Egy parlamenti képviselő, egy miniszter dönt, nem csak véleményt mond!
Vadászeb legyek, ha értem ezt a nagy felzúdulást a fehér, keresztény heteroszexuális urak részéről! Ha valaki az ellenkezőjét állította volna,azt még megérteném! Egyébként pont ők szeretnek véleményt mondani, és a nem hozzájuk hasonlóakat megbélyegezni. Ez annyira komplikált uraim?
Nessy
@Eladott Ország: Gittegylet! Most ezt a témát rágják! Bayerékat kiköpik!
Giovanni Alba
@Nessy: Ürügy kellett amin hörögni lehet. Kevés igyekezettel és elegendő rosszindulattal lehet találni könnyen. Elég csak az elhíresült "Tessék, el lehet innen menni, itt lehet minket hagyni ..." kifakadásra gondolni. Nem érdekes mikor, kinek/kiknek és miért mondta és mennyire volt vagy nem volt igaza, a lényeg az, hogy mondta és lehet köpködni, gyalázni.
Giovanni Alba
@Nessy: De hát a főni saját szájával jelentette ki, hogy mimagyarok megköveteljük a tiszteletet. Shiki sem mondhat mást :-D
Csizmás Kond
Ki hogy akarja úgy veszi, viszont ez a müllerpéter egy éretlen mitugrász...aki még a rollerkoban van.
görbetükör
Ez már tiszta kabaré.
Gondolom a tanács elnöke majd Bayer lesz...
SystemError
Kiváncsi vagyok Bayer, Orbán cigányozós uszítások mit érnek majd. Meg az, hogy tulajdonképpen kitalált alapon(soros, börtönbiznisz, stb szarok) alapján kriminalizálnak visszaélve hatalmukkal

Ha nem is most, de erre majd válaszolni fognak néhány bizottság, aztán a megfelelő hatósági szervek előtt. Úgy látom már dupla vagy semmire játszanak a kis patkányok és nem igazán érzékelik, hogy a semmi nem lesz semmi a Csillagban.
Lepényleső
A felvezetésben leírtak nem felelnek meg az igazságnak,teljesen más volt az értelmük mint amit írnak?
Aki bírja a magyar nyelvet annak ez gondot nem jelenthet,annak mást ami elhangzott bemagyarázni nem
is lehet? Akinek meg lehet mást mondani,annak szégyenét senki ne a megszólalóra rója ki?
terlasz
@Csizmás Kond: Igazad van Cirmike, a professzor úr a rollerkorban van, tehát a jelenben. Nézz csak körbe bátran!
Eladott Ország
@Shikari: tegnap 16:02; "És." Hóman Bálint kuka! Kultuszminiszterként részt vett a zsidótörvények parlamenti előkészítésében és a magyar Országgyűlés tagjaival együtt meg is szavazta őket.
Csizmás Kond
@terlasz: ...nincs azon mit nézni, az egy gyerekjáték, nekem is volt de van akinek még mindig addig ér az esze.
Nessy
@Shikari: Dehogy nem! Csak ha nem tetszik, jön a per. Fidesz részről meg pluszban a halálhörgés, siralom, ha őket éri szó!
Eladott Ország
@Shikari: ma, 09:50;Mi ismerjük a liberalizmus...
uploads.disquscdn.com/images/a924b369f4af0ea5473a002146c4e86bd6a728fef6b99ec6c92d92e483d591d6.jpg?w=600&h=708
uploads.disquscdn.com/images/d86a9a4dca3ba6dd72ac548b382d0149aead08514c5c88f57a9cfe7132729920.jpg?w=600&h=509
Írod: "Az emlegetett "zsidó" törvények a nemzetiségiek felsőoktatásban számarányuk alapján történő szabályozása volt."
Ja! Ajtón be kéményen ki...
csak úgy....
@Shikari: tibim! itt már mindenki tudja,hogy együgyü vagy,nem köll bizonygatnod!
SystemError
@csak úgy...: De ez miért baj, ne szólj neki. Szerencsére a fidesz is ezt csinálja, hogy ne veszi észre magát a túltolásban, falig megy vagyis rácsig na..:)
CsipkeRózsa
@Shikari: 9:50

Nem a nemzetiségiek aránya volt a lényeg:

"Azért, mert a numerus clausus mellett beszéltem. Magyar és keresztény ember vagyok, csak természetes, hogy a magyarság és a kereszténység érdekeit képviselem? "

Prohászka Ottokár
CsipkeRózsa
@Shikari: Néhány név a zsidózó fideszes polgármesterek közül, az általad magyarságnak mondott szervezetek közül bocsánatot kért valamelyik?:

Molnár Oszkár

Huszár Gábor

Sisák Imre

@Shikari:
CsipkeRózsa
@Shikari: Talán a lényeget is vedd észre, ez beismerés arra, hogy kizárólag a zsidók miatt készült a Numerus Clausus.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: csodálatra méltó a (fölösleges?) erölködésed, mert nem adod föl...

www.youtube.com/watch?v=kSwnatqhKog
csak úgy....
@CsipkeRózsa: azt tudod,hogy egy unatkozó munkakerülöt gyözködsz fölöslegesen?
CsipkeRózsa
@csak úgy...: Tudom, hogy feleslegesen győzködjük egymást.
CsipkeRózsa
@csak úgy...: 15:43

Milyen fiatalok voltak még itt a videón!
Rockxy
a médiatanács csak üjjöna seggén, ne kavarja a szart!
csak úgy....
@Rockxy: néha úgy föstesz mint egy hibbant diktátor utánzat..
fahrenheit451
Ezek (a fideszes gyökerek) tényleg ennyire hülyék, és nem értik, hogy pont róluk van szó?
A fasisztoid fehér hetero, keresztény vérprimitív köcsögökről - akik mindenki mást lenéznek, megvetnek, és gyűlölnek valójában?
De tudod mi a szörnyű... a rémisztő bennetek, te hülyegyerek?
Hogy ez a fajta, a ti beteg fajtátok - ti, 2,5 millióan - a magyarok többségét is lenézitek, megvetitek, gyűlölitek, akiknek a túlnyomó része,fehér, hetero keresztény, és - képzeld - nők is vannak köztük.
Érted ezt, te kőbunkó, agyhalott, rémisztő képződmény?
Szerintem sem!
fahrenheit451
Magyarország egynegyede (és nem a kétharmada, te fideszes gyökér), gyűlöli az ország közel háromnegyedét (2,5 millió a közel 7,5 milliót), mert máshogy gondolkodnak (életről, szabadságról, Istenről, jövőről), és nem állnak be a sorba.
Teljes döbbenet !!!

www.youtube.com/watch?v=u3Cl6iZF0ZE

Már sokszor belinkeltem, és unod? De hát így sem érted - sok linkelés után sem :)
csak úgy....
@fahrenheit451: ha kökeményen is,de (majdnem) mindíg az én szívemböl is szólsz!
Kutyaur30
Az orvos sem kér bocsánatot és nem vizsgálják agyament módon, ha diagnosztizál egy betegséget. NP nem tett mást, mint egy társadalmi betegségről beszélt. Persze tudjuk, hogy a jobboldali vérfarkasok falkába verődve rögtön nekitámadnak annak, aki tükröt tart eléjük. (vö. Ha ferde a képed a tükörben, ne a tükröt okold. - Gogol örökbecsűje),
CsipkeRózsa
@Shikari: Csak egy író?

"Prohászka Ottokár

Született
1858. október 10.
Nyitra
Elhunyt
1927. április 2. (68 évesen)
Budapest
Állampolgársága
osztrák–magyar
Magyar Királyság
Foglalkozása
katolikus pap
író
filozófus
egyetemi oktató
politikus

székesfehérvári püspök

Vallása
római katolikus egyház
Pappá szentelés
1881. október 30.
Róma
Püspökké szentelés
1905. december 21.
Vatikán, Sixtus-kápolna

Hivatal
Székesfehérvári püspök
Hivatali idő
1905–1927

Tudományos pályafutása
Szakterület
teológia
Szakintézeti tagság
Kisfaludy Társaság (rendes tag, 1926)
Akadémiai tagság
Szent István Tudományos Akadémia (alapító tag, 1915)
Magyar Tudományos Akadémia (rendes tag, 1920)

Prohászka Ottokár (Nyitra, 1858. október 10.[1]– Budapest, 1927. április 2.) magyar római katolikus pap, író, filozófus, politikus, teológus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, országgyűlési képviselő, Székesfehérvár tizenötödik megyés püspöke.[2][3] A magyar keresztényszocializmus legjelentősebb képviselője, a magyar egyháztörténet egyik legismertebb alakja, egyben a 20. századi magyar történelem egyik legvitatottabb személyisége."

A cigányokkal kapcsolatos pozitív eljárás nem hátrányos senkinek, olyan, mint a visszamenőleges törvénykezés, amire azt halljuk, hogy a pozitív eljárásnál alkalmazható.

Tudom, ilyenkor szoktad mondani, hogy hátrányos a nem cigány magyarokra nézve, mert kevesebb diákot vesznek fel közülük. Ez azt jelenti, hogy évente talán 2-3 tanulót érinthet, ha esetleg még a gyakorlatban használják.
Hány diákot érint , a valóban igazságtalan eljárás, hogy a vezető politikusok gyerekei előnyt élveznek a felvételinél, ha még olyan buták is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.