Bár a január az eddigi leggyengébb hónapnak bizonyult a babaváró hitel történetében, immár a lakosság banki hiteltartozásának a több mint 7%-a van ebben a hitelben. Összességében viszont erős volt a január a lakossági és a vállalati hitelezésben is – mutatják az MNB tegnap közzétett adatai. Még a lakáshitelek kihelyezésének a növekedése is felgyorsult, a kezdeti hozamemelkedés pedig egyelőre csak minimálisan érződött az új hitelek kamatában. Személyre szabott hitelkalkulációhoz a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk, a lakáshitelezés aktualitásait pedig április 1-jei Hitelezés 2020 konferenciánkon részletesen megtárgyaljuk. Erős volt a január a lakossági hitelezésben: a lakáshitelek új kihelyezése 25%-kal, a személyi kölcsönöké 20%-kal volt magasabb, mint egy évvel korábban. A babaváró hitel azonban a leggyengébb hónapját produkálta 49,9 milliárd forinttal. Július elejétől január végéig összesen 521 milliárd (az MNB tegnapi közlése alapján február végéig pedig 566 milliárd) forint...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem akarok veszmadar lenni, de a fideSS altal tulhajszolt hitelezes ismet penzugyi katasztrofaba sodorhatja a magyarsagot, csakugy mint a 2008-as vilagvalsag idejen. Akkor a fideSS altal bevezetett deviza alapu hitelezes nyomoritott meg tobszazezer magyar csaladot. Most a babavaro hitel, a lakashitel, es meg ki tudja milyen fajta hitelek lognak Demoklesz kardjakent a magyarok nyaka folott.
Eleg szar helyzetben a van a magyar gazdasag, elszabadulo onflacio (4,7% a KSH szerint, bar inkabb 10-12% a helyes adat). Es mindezek tetejebe itt a koronavirus, ami az eleg vilag gazdasagat visszavetheti. Ezt mi sem uszhatjuk meg, meg akkor sem ha nalunk nem szabadul el a virus ugy mint Kinaban, vagy Koreaban, vagy az Olaszoknal.
Ezt nehezen foghatja a fideSS az elmutnyocevre, vagy Sorosra.
Aki Én
Rohamtempóban dolgoznak rajta, hogy ezeket a jövőbeni hitelkárosultakat hogyan lehet majd Gyurcsány nyakába varrni.
Borsodi
A Babaváró hitelesek kezet foghatnak a deviza hitelesekkel nem sokára.Mi meg az Afrikaiakkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.