Videóban reagált a miniszterelnök sajtótájékoztatójára, szerinte a kormány nem a legtökéletesebben kezeli a helyzetet.

Koronavírus: Gyurcsány keményen beszólt Orbánnak a járvány miatt – videó

A Demokratikus Koalíció elnök, Gyurcsány Ferenc e Facebookon, videóban reagált Orbán Viktor koronavírus-ügyben tartott sajtótájékoztatójára.

Gyurcsány Ferenc azt mondja a videóban, a kormány fogytán van valaminek a koronavírus kapcsán, ami sokkal fontosabb még a szájmaszknál és a kézfertőtlenítőnél is, ez pedig a bizalom.

Bár nem sokkal ezelőtt ért véget az operatív törzs sajtótájékoztatója a koronavírus-helyzetről, a DK-elnök szerint a kormány nem informálja kellően az embereket a koronavírussal kapcsolatban.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/Kovács Tamás

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Titkolóznak, félrebeszélnek, valójában ők semtudják mit csináljanak a migránsozáson kívül!!??
SystemError
Pánikra semmi ok, 4-5 fertőzöttből egynek lesznek olyan tünetei, ami miatt képbe kerül. Tehát a 75% öntudatlanúl fertőz tovább. Szerintem innentől kezdve semmire nem jó semmilyen karantén. Az hogy itthon is a kórházi fertőzések és az állapotok milyenek, csak táptalaj lesz.. A romkocsmás, összevissza baszós bulinegyedünk sem az a közeg lesz, ahol nem terjed majd. Másrészről, ha valaki el tudja mondani, hogy mitől fél az jó volna, mert az eddigi statisztikai adatok átlag influenzás elhalálozási statisztikákat mutatnak. Minden ilyen betegség potenciálisan tüdőgyulladást okozhat időseknél és a tüdőgyulladás bizony vezető ok ebben a kórban. Nem akarok cinikus lenni, de a jeges úton elszenvedett combnyaktörés, stb mind ilyen csúnya arányokat mutatnak az elhalálozásban. Nem a felelőtlenségre akarok sarkallni bárkit. legyünk elővigyázatosak, de ne nem kell rettegni valamitől, ami amúgy évente többször átfut az országon, csak nem figyeli a világ a kezdetektől fogva.
verőce21
Én örülök, hogy ilyen válságos időkben a Fidesz/Orbán van hatalmon, mert komolyan veszik a veszélyeket. Nem bagatellizálják, mint egyes híradások teszik, összehasonlítgatva influenzajárványokkal.
Fegyelmezett a védekezés mechanizmusa!

A veszélyeket pedig mindenki saját maga tudja legjobban megelőzni! Sűrű kézmosással és immunerősítő cseppek szedésével...
ómió
Az "elkúrtuk" bajnok majd "megaszongya"!
kissé felnőttem
hát ha lesz ferőtlenitőszer is mert egyenlőre azt irták hiánycikk, akkor mossátok a kezeiteket hiánycikkelkedves politikailag egymást nem értők.
A legedzettebb jusson eszetekbe de nem fogjátok kitalálni kik azok?Itt élnek pedig évszázadok óta.
szép napot.
Borsodi
@verőce21: Nem akarlak elkeseríteni de a kormányunk semmit nem tett eddig a mi érdekünkben,a vírussal kapcsolatban,a kézmosás meg az immunerősítő cseppek ,szájmaszk nagyon jók,de nem a k.virus ellen. Abban igazad van a veszély esetén csak is magunkra számíthatunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.