Az Országgyűlésben nem áll le a munka. A parlament honlapjára csütörtök délután felkerült az Országgyűlés tavaszi ülésszakának következő napirendje, eszerint március 9-én és 10-én, jövő hét hétfőn és kedden is ülésezni fog a parlament.

Koronavírus: összeül a magyar parlament

Figyelmeztetik a hivatali dolgozókat és az Országházba érkező látogatókat a „higiéniai normák fokozott betartására”, valamint fertőtlenítik a látogatói útvonalat is. Emellett folyamatosan nyomon követik az operatív törzs tájékoztatásait és a népegészségügyi hatóságok intézkedéseit is.

Kövér László házelnök a mai házbizottsági ülésen elhangzott felkérésének megfelelően pedig az Országgyűlés Hivatala haladéktalanul kidolgozza azt a protokollt, amelyet követni kell amennyiben a fertőzésveszély ezt indokolja – közölte az  az Országgyűlés Sajtóosztálya.

A koronavírus-fenyegetés miatt takaréklángra kapcsolt az Európai Parlament (EP), miszerint három hétig csupán a jogalkotó tevékenységre korlátozzák a munkát, jelentősen korlátozva a hozzáférést az intézményhez – emlékeztetett az Mfor.hu.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
A cím megtévesztő lehet? Hiszen a vírus sajnos időszerű,de hogy parlament ami összeülne,
közel nincsen ilyen tíz éve?
kereső
Javasolom, hogy nyilvánitsuk karanténnak a parlamentet. Onnan terjed a C 19-nél is veszélyesebb virus. Zárjuk le. Aki benn van- az maradjon is ott. Egyék egymást, tegyenek továbbra is úgy, mintha az országért dolgoznának.
tudode
Nagy ügy!
.
Előfordulhat, hogy a megelőzés-, felkészületlenség miatt a koronavírus fogja legyőzni ezt a szektát, mert ki tudja hányan hordozza magában azt a vírust, amelyre 2,5 hónap után mozdúlt rá őfélesége olyan löki, böki hetyempittyel, hogy az "AA"-atlan
.
---- Tájékoztató az új koronavírusos (COVID-19) megbetegedésekkel kapcsolatban
2020. március 6. 12:12
.
konzuliszolgalat.kormany.hu/koronavirus
.
Hogy, hogy, hogy O1G vakcina nem képes legyőzni a koronavírust, mert őféleségének még nincs koronája!
tudode
Apropo!
.
Miért hír az, hogy összeül a parlament a koronavírussal kapcsolatban, amikor március 3-án az soron lévő elnök azzal búcsúzott, hogy március 9-én folytatja a T. Ház a munkáját, azaz a tavaszi ülést!
.
De ami a bukéja az egész vircsaftnak, az, hogy őfélesége az azonnal órákban azt válaszolta valamelyik ellenzéki képviselő felvetésére, hogy
.
(...) """ Ez alapvetően szakmai kérdés, bár úgy látom inkább politikai kérdést csinálnak belőle. """ (...)
.
---- 20200302 1345 Parlament Azonnali kérdések órája Orbán Viktor válaszai és viszonválaszai
.
www.youtube.com/watch?v=w4U0XtNM-z4&t=717s
.
Aztán március 6-án kisiskolás módjára átvette a parancsnokságot az un. operatív törzstől, és learatta a babérokat a koronavírusról, elkésve a randiról!!!
kereső
"Nálunk a nemzetet gyilkolják meg. Pár százezer ember kisajátítva tartja a országot. A nép milliói jogtalan rabszolgák. Az ország koldus és leigázott. A parlament urai pedig liferálják a népet, a nép jogait, a hazát. Ilyen nemzetveszejtő ocsmányságot nem mutat föl a világhistória. Orgiája ez az összegyülemlett bűnöknek. Beteljesülése a kérlelhetlen fátumnak. Fölfakadt seb vagyunk most Európa testén. Lesz-e balzsam erre a sebre, vagy egyszerűen ki fogják égetni?… Rettenetes, rettenetes történet ez…"
Nagyváradi Napló- 1903.julius 30 Ady Endre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.