Videóban bírálta Budai Gyula fideszes képviselő a Miskolci Törvényszék ítéletét, amely szerint nem szándékos, hanem gondatlan emberölés miatt halt meg egy 16 éves lány Borsodnádasdon, ezért az elkövetőt "a bíróság elengedte".

"A 17 éves Csenge holttestét egy vízelvezető aknában találták meg. Hiába könyörgött Csenge édesanyja, lánya gyilkosát a bíróság elengedte, arra hivatkozva, hogy a négy év börtönbüntetését az előzetessel kitöltötte, így két és fél év után hazamehet" – mondta Budai Gyula.

"Ez a megdöbbentő történet rávilágít arra, hogy mivel jár, ha külföldről pénzelt, álcivil szervezetek érzékenyítik a bírókat" – közölte.

"A március közepén induló nemzeti konzultáció során erről is elmondhatjuk véleményünket. Magyarországon a bűnözőknek büntetés jár" – mondta Budai Gyula.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Te jó ég ez a pali még meg mer szólalni??!!
Gauntlet
na, itt is az lesz mint lengyelbe, hogy a bírák ellen folyik kampány?
Eladott Ország
Engem az érdekelne, a "külföldről pénzelt, álcivil szervezeteken kívül" hogy Rogán Antal, Lázár János, Farkas Flórián, Tiborcz István, Mészáros Lőrinc vagy Orbán Viktor vajon egészen pontosan hány milliárddal károsította meg a magyar adófizetőket? Engem főleg ezek az adatok érdekelnének, hiszen egy ország vezetésére, nem pedig annak kirablására kaptak felhatalmazást zsinórban háromszor. Pitbull Gyuszi már katonai ügyész korában is súlyos megfelelési és seggnyalási kényszerben szenvedett, mivel szakmailag és emberileg is egy qrva nagy nulla volt. Kívánom Budai Gyulának, hogy neki is legyen hamarosan kártérítést kérni a börtönideje alatt elszenvedett sérelmekért.
Eladott Ország
Egy picsaszájú volt MSZMP-s levitézlett katonai ügyésztől, aki csak vesztett minden ügyében, ennyit lehetett várni a dinnyezabáláson kívül. Megpróbálja helyettesíteni a "nemzet agyhalottját" a kupakoskósát', a teliszart búvárruha formájú férget a " nemzet legsötétebb butaságát", a tovaris polkovnyik-pofájú rezsiszilárdot és a Hol-„segg”-lik-hol-„bűz”-lik, a „nemzet kicsike, új vérnyusziját” , de nagyon alulmúlja még ezeket is. Azokon legalább lehetett dühösen is, de röhögni is egy keveset, de ez a kis seggnyaló kerti törpe még ehhez is tehetségtelen. Ennél nagyobb barom kevés van, még a fideszben is. Ezek borzalmasan le vannak épülve.
Dr plágium
Az ítélet felháborító, de Budai érvelése ostoba. Nem a civilek hozzák a törvényeket, fölösleges hülyeségeket beszélni.
Csak összehasonlításként írom : Damu megpofozott és megdugott egy ribancot amiért 4,5 évet kapott.
Ez a lény meggyilkolt egy fiatal lányt és 4 évet kapott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.