Novák Katalin családjában nem ünneplik a nőnapot, a család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt a jeles napon nem várja otthon virágcsokor a férjétől vagy a fiaitól, ám ő ezt egyáltalán nem bánja.

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Blikknek mondta el, hogy „mit is jelent számára nőnek lenni”.

Az, hogy nőnek születtem, egy olyan kiváltság, amelyért nagyon hálás vagyok, és minden napomra hatással van. Ennek köszönhetem, hogy háromszor is átélhettem a csodát, hogy gyermeknek adok életet

– váltott gyorsan anyák napi irányt Novák Katalin, majd megcélozta fiatalabb nőtársait:

Szeretném, ha a nálam fiatalabb nőknek erőt tudnék adni, akár azzal az üzenettel, hogy a családalapítás, a gyermekvállalás nem szükségszerűen jár a karrier feláldozásával. Én is megéltem ezt, nekem is döntést kellett hoznom, ami nem volt könnyű, de sosem bántam meg, hogy három gyermeket vállaltunk, hiszen értelmet adnak az életünknek. Végtelenül büszke vagyok rájuk, és mindemellett a munkámat se kellett végérvényesen feladnom.

Kiderült az is, hogy Novák Katalin családjában nem ünneplik a nőnapot, nem várja otthon virágcsokor a férjétől vagy a fiaitól, ám ő ezt egyáltalán nem bánja.

„Nálunk ez a nap pontosan olyan, mint bármelyik másik. Persze nem panaszkodom, ugyanis az anyák napja nagyon fontos a családban, akkor nem maradhat el a köszöntés” – nyugtatott meg mindenkit.

Címlapkép: Facebook/Novák Katalin

(blikk.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Húúúú, de szégyellném magam is meg a családomat is, többek között a nevelési és egyéb elveink miatt, ha a lányom a te erődre szorulna. Arra az erőre, ami tőled jöhetne a magyar (és egyéb náció) nőinek, te jobban rá vagy szorulva. Ha csak az erkölcsi értékeket vesszük alapul. A többiről már nem is szólva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Drága asszonyom! Nem lehet minden nő "jókor, jó helyen, jó kapcsolattal"!
tudode
Jó fej!
.
Ne un. erőt adjon nő létére a fiatal nőknek, hanem szóljon a főnibá'-nak, hogy betonszarkofágok helyett szociális lakásba feccölje a közlóvét, mivel minden kislányba már pici korában bele van kódolva a babázással a utód iránti vágy!
.
Stadionra költött ezer milliárdok:
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk00STDwR2P3vzUE6UdO8aNrhApvCfQ%3A1583571274847&ei=SmFjXtuuM6yHmwWC2JHYAQ&q=ezermilli%C3%A1rdok+stadionra&oq=ezermilli%C3%A1rdok+stadionra&gs_l=psy-ab.12...17718.18668..22391...0.2..0.87.170.2...0...1..gws-wiz...0i71.VULypBBXUDE&ved=0ahUKEwjb-8Da_ofoAhWsw6YKHQJsBBsQ4dUDCAs
.
A lakásválság miatt ki tudja hány utód vált narancsköddé, őfélesége játékszerévé, prostituálva az asszonyokat, kölcsön lóvéval!!!
.
!!!
kissé felnőttem
szép vagy szép vagy de Hófehérke 100x szebb ... nem erőből, munkából és pénzből él mindenki, van egy két réteg akihez ömlik a pénz de nem marad igy örökké szerintem.
kereső
És az idősebbeknek mit szeretnél adni katalin, akik megszülték és felnevelték ezeket az ifjú nőket? Ha otthonról nem hoz "erőt" a fiatal nő/férfi- te nem tudsz adni nekik , nemhogy erőt, semmit se. Nagyot akartál mondani, de semmi se lett belőle.
szégyen, hogy nő vagy,
Eladott Ország
Alig három év alatt sikerült Novák Katalinnak eljutni a mélységekbe: kövéri, kovácsi, kósai, némethi szintre. Azért akárhogyan nézem, ez bravúros teljesítmény az államtitkártól. Igaz, remek tanítómesterei vannak, a fő professzor úr pedig már régen beleverte az asszonyság fejébe: mindegy mit mondasz, csak dicsekedj, hazudhatsz is. Egy a lényeg, ne hagyd békén, ne hagyd tudatlanságban a magyar embereket. És ezt Novák nemzethy főszülésznő be is tartja, hiszen ezért szegődött el a Fidesz, a KDNP meg az Orbán-Semjén páros hivatalába.Szépen felépített egy hazugságvárat, nélkülözve minden valós tényt. Jól fizetett katonanője ő a NER-nek. Azért ilyen karrier nem jut mindenkinek, csak aki akarja. Mindenáron, és cserébe a szaros hatalomért. Utóbbi természetes Orbán közelében: kifacsart aggyal, gondolkodással szolgálni a diktátort. Csak tudják, Orbán nem lesz örökös Vezér, így Novák sem lesz örökös áruló. Milyen szép is lesz, amikor már a hazugság, a svindli odáig fajul a jobb sorsra érdemes nő fejében, hogy: kérem szépen, parancsra tettem, igaz, jól megfizettek, hogy valótlanságokkal csapjam be az olyan nagyon nem igazán számító embereket. Parancsra tettem mindent, hogy ne csak itthon, hanem az egész földkerekségen csodáljanak. Néhai Popper Péter mondta egy műsorában, olyan, hogy csoportos bölcsesség nem létezik, mindig a legbutább, legostobább szabja meg a csoport értelmi színvonalát. Nincs olyan, hogy majd a gyengébbet a csoport fölemeli magához, hanem a jobbak süllyednek le a gyengébbek szintjére. Novák nertársnő, ha valaha is volt esze, mostanra lesüllyedt, valószínűleg bolond Kásler, vagy Rezsiszilus szintjére. Ez így igaz. Nem véletlenül mondják, hogy a lánc erősségét a leggyengébb láncszem határozza meg.
uploads.disquscdn.com/images/4b64ff1cf549112f1892052f59f74efa6fddbd16ad7db9e788dc26eca0965c78.jpg?w=600&h=446
uploads.disquscdn.com/images/ba6b166f08ac4299c50243931428854bd4db5d85f9dd66e026cb3ac1ac97a275.jpg?w=600&h=845
vacsi
Nagyon dícséretes! De vajon milyen erőt tud adni annak az édesanyának, akinek a 17 éves kislányát egy féreg aljas módon meggyilkolta, beledobta egy 2 méter mély vízaknába, úgy, hogy esélye se legyen kimászni belőle - fejjel lefele! És most a bíróság elengedte - 2 és fél év után!
Qqberci
Nyuszika, ne erőt adjatok, hanem létbiztonságot!...
RonaGyuri
Bugyuta libuska, hogy mit szeretnél az egy dolog, de belőled csak a tömény hülyeség folyik, erre fussa! =))
Eladott Ország
Szüksége lenne már az Uniónak egy szaporodási biztosra is, nem? Adjuk oda Novákot! Háry János maga volt az igazmondó juhász ehhez a némberhez képest. Hogy is írta ezt egy olyan magyar, akinek megkérdőjelezték a magyarságát? Bárminemű hasonlóság nem egészen a véletlen műve.
Radnóti Miklós: Töredék
"Oly korban éltem én e földön,
mikor gyermeknek átok volt az anyja,
s az asszony boldog volt, ha elvetélt,
az élő írigylé a férges síri holtat,
míg habzott asztalán a sűrű méregoldat."
Úgy van ez, hogy a Vezér belenéz a tükörbe, látja elégedett, öntelt képét, de csak egy pontban, mert a tükör többi része homályos és repedezett. Lehetőség! Azt sem kap mindenki ebben az országban. Jól érezhetően, láthatóan működnek az orbáni kasztok: a haveroknak, a családtagoknak, csókos seggnyalóknak mindenáron biztosítani kell a pénzzel megváltott rangot: természetesen a közösből, mert abból építik az országot a kiváltságosok – maguknak.
kereső
Nem is értem ezt a nőimitátort. Azok a magyar fiatalok, akik ennek a kormánynak áldásos tevékenysége miatt elhagyták az országot- szülnek, családot épitenek- anélkül, hogy a fogadó ország minisztere államtitkára szép szóvirágokkal ámitaná őket, és erőt adományozna nekik. Mi lehet a titok katalin? Na majd ha erre rájöttök, akkor talán tesztek értelmes dolgokat is.
Nessy
Ha belegondolok, volt oly kor is, amikor nem hitelért, nem kormány iránti lojalitásból születtek gyerekek! Amikor nem azért kötöttünk házasságot, mert alaptörvény írta elő!
Nem tudom álomtikár asszony szüleinél ez hogy is volt anno!
Apropó! A nagyszülők még a" családhoz " tartoznak? Mert a gyakorlatban már nem úgy néz ki! Beteg szülő ápolása? Oldd meg!
namihami
Húúúú, de szégyellném magam is meg a családomat is, többek között a nevelési és egyéb elveink miatt, ha a lányom a te erődre szorulna. Arra az erőre, ami tőled jöhetne a magyar (és egyéb náció) nőinek, te jobban rá vagy szorulva. Ha csak az erkölcsi értékeket vesszük alapul. A többiről már nem is szólva.
Sámannus
Biztosan egy tuskó az ura és ha bébaszik el is tángálja családostul . Inkább annak örül ma megint haza jött részegen, és nem rókázik össze mindent, csak a lábtörlőt. Az efféle szokáshoz inkább ez a viselkedés illik.
nevemnick
Ha Yedik már élnének, akkor következőképp alakulna a mondatuk: ,, -Kati, az erőd maradjon csak veled!"
Jozefina
Igen rossz pédát mutat Katalin családja, ha nem ünneplik meg a nőnapot!!! Igen nagy kamu duma, amit levág a nem is nő, ha nem ünnepelik meg!!::
kishonda
Az adna erőt, ha eltakarodna nemcsak az országból, hanem az egész világból ez a nőnek alig nevezhető hazugsággyár.
kissé felnőttem
@Eladott Ország: nem ezzel van a gond azzal hogy havi 1,5 millióért csak ennyit oszt, semmi tőbbet kár erre is egyetlen adóforint csak futtatják mert gátlástalan
mehetne pld. buszvezetőnek aztán ossza ha még lesz mit vagy a 4-6 tujára 12 órázni , ott mutassa meg mit tud?
Lepényleső
Az üzletekben semmit sem adnak erőért? Talán valamicskét pénzért? Köszönetet mondanának a nők egy cseréért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.