A diák kapcsolatba került a vírust elkapó iráni tanulóval, most március 21-ig karanténban van.

Koronavírus: Megszólalt a Szent László kórházban elkülönített hallgató – így bánnak velük a karanténban

Az Index arról már korábban is írt, hogy állítólag nem tesztelték a Szent László Kórházban annak az iráni diáknak a csoporttársait, akinek a koronavírus-tesztje pozitív lett, holott önként jelentkeztek a vizsgálatra. A portálnak most név nélkül nyilatkozott egy külföldi, SOTE-s gyógyszerészhallgató: elmondta, hogyan került végül a Szent László kórházba és milyen körülmények közt vannak ott jelenleg.

A tanulónál szombat reggel mentősök kopogtattak az ajtón, állítása szerint aláírattak vele egy magyar nyelven írt papírt, majd bevitték a kórházba – írja az Index. A hallgató szerint nem kapott kellő tájékoztatást arról, hogy mi történik, mert a mentősök nem tudtak jól angolul és arról sem értesítették előre, hogy hajnalban érte jönnek majd. A kórházban fél 8-kor került sor a vizsgálatra, majd a diák állítása szerint csoporttársaival együtt 3 és 6 ágyas szobákba kerültek – hiába kérték, nem különítették el őket egymástól.

Az egyik 6 ágyas kórteremben, többekkel együtt elhelyezett társuk tesztje pozitív lett, őt szombat este 11-kor elkülönítették, vasárnap reggelre pedig a kormány is megerősítette az újabb esetet.

Az a gyógyszerészhallgató, aki az Indexnek nyilatkozott, március 2-án került kapcsolatba az iráni koronavírusos hallgatóval, de március 21-ig karanténban kell maradnia mindannyiuknak.

Forrás: Blikk/Index

Illusztráció: Pixabay

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A koronavírust pedig egy olyan egészségügy várja, amelyet elmebeteg magyarságkutató vezet (milyen kár, hogy a magyarságkutatás és az ősmagyar nyilazás nem állítja meg a vírust), ahonnan elmenekültek az orvosok, ahol nem a betegségben, hanem éhségben vagy vírusfertőzéstől halnak meg a betegek. Ahol nincs nővér, nincsenek alapvető higiéniai eszközök, nincs WC-papír, gyógyszer, ahol a betegnek kell mindent magával vinni, még orvost is, különben megműtheti magát egy olyan műtőben, ahol a műtét közben leesik egy patkány az álmennyezetből. De a mi hős vezérünk ott áll magabiztosan, lobogó hajjal a szélben, mint egy Eisenstein filmben, eljátssza a mindent tudó nagyokost, és a felelős vezetőt, aki tíz éves regnálása alatt világszínvonalúra fejlesztette a magyar egészségügyet. Orbán adminisztrációja egy derekasabb influenzajárvánnyal sem képes megbirkózni, nem egy ilyen világjárvánnyal. Ezért komoly életveszélyben vannak a magyar betegek, idősek, legyengültek, mert a koronavírus maga is életveszélyes, de az a kormányzat, egészségügy, a Mészáros Lőrinc strómanságáig terjedő intelligenciával bíró vezér, amely arra hivatott, hogy a legszakszerűbb ellátással kezelje, a legprofesszionálisabb módon a vírus terjedését megakadályozza, talán még a koronavírusnál is nagyobb veszélyt jelent. Magyarországon ebbe az egészségügybe koronavírus nélkül is tízezrek halnak bele. Erre nem számított ez a bűnszervezet, hogy egyszer ez a felelőtlenség, amit az egészségügy és a saját népük ellen elkövettek visszüt, és még őket is veszélyezteti. Kiszámíthatatlan, mi történik a következő fél évben. Mindenki felelős lesz, csak ők nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@durbincs: imádom amikor megtalálsz te hülyegyerek...mintha javult volna az állapotod.
jesz
@durbincs: aranyom! Te már hiányoznál az érthetetlen kis színeseiddel...

Gyógyulgass, bár nem hiszem, hogy sikerül.
Sámannus
@jesz: Ne erőlködj azt hiszi fitymamocsokra nem hat a koronavírus sem azért a nagy gambája is..
Lepényleső
Konzekvencia; mindenki saját maga,hiszen a pénzt nem a gyógyítás viszi,hanem a propaganda?
vitriol
@Jozefina: Miért, te elhitted a "felkészült egészségügyet"? Naiv vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.