Korábban egyházi eljárás tárta fel, hogy Antal atya fiatalkorúakat molesztált, de az egyházmegyének ez nem elég hozzá, hogy az elmúlt 30 éves tevékenységét kivizsgálják, így továbbra is pap marad. Decemberben írtuk meg a cikkünkben Antal atyának nevezett katolikus pap történetét. Az ügy egyik legfontosabb tanulságának az látszott, hogy a katolikus egyház egyes vezetői nem csak a nyilvánossággal, hanem egymással sem kommunikálnak, és ebből veszélyes helyzetek alakulhatnak ki. Egyelőre ezt a benyomást erősíti a cikk utóélete is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ugye azért van itt ok az egyház és az állam összefonódására: szakmai továbbképzést tartanak Polt Péterékkel! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Azért vannak ellenérvek a szekularizáció ellen is,

túl azon, ami Orbánék közvetlen támogatásában megvalósul

Érdekes, de egyáltalán nem sajátságos ügyről számol be a 444.hu – külön pikantériát ad a dolognak, hogy napirenden van a világ leghíresebb művészeinek bemondásra történt vegzálása – egy bizonyítottan pedofil pap történetéről, pontosabban arról, ahogy az egyházi szervek elsumákolták az álnéven „Antal atyának nevezett katolikus pap” viselt dolgait.
Feltűnő a hasonlóság a Polt-eráj által alkalmazott félrefordulásos szerecsenmosdatáshoz!
Clavigo
@RonaGyuri: Gondolom együtt múlatják az időt, a volt perui nagykövettel...Eszmecsere,,élménybeszámolók... Hogy rohadna el az is,,akik ezeket levédik,takargatják...!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.