Durva vandalizmus nyomaira bukkant az apuka kislányával.

Döbbenet: sokkoló módon szembesült a vandálokkal a kislányával sétáló fóti apuka

A társadalom szégyenei az olyan emberek, akik – más vagyonát, avagy a közös vagyont, mások munkáját nem tisztelve – kizárólag rombolni képesek. És valószínűleg a nevelés csődjei is.

Amikor ilyesmit lát az ember, mint amit olvasónk a napokban tapasztalt Fóton, hajlamos elkeseredni: tényleg mindig lesznek olyanok, akiknek a rongálás jelenti a szórakozást?

Barbár viselkedés nyomait tapasztalt a Blikk egyik olvasója néhány napja a Fóti tónál. Nagyfügedi Gergely a kislányával sétált a szépen felújított területen, ahol – a kicsik örömére – mesekönyvekkel és kis gyermekszékekkel felszerelt olvasósarkot is készítettek nemrégiben. Valaki azonban barbár módon szétrombolta a helyet. Gergely annyit tudott tenni, hogy legalább a tóba dobott széket kihalászta.

„A Fóti-tó megszépült: mesésen felújították, játszótereket építettek a partjaira, sőt, még egy apró olvasósarok is kialakításra került. Az aranyos mesekönyveket pici gyermekszékeken helyet foglalva lapozgathatták a csöppségek. Eddig. Mert ismeretlenek a székeket megrongálták, a huzatukat felszakították, az egyiket pedig bedobták a tóba! A családommal kilátogattunk és kihalásztam... ”

– írta Nagyfügedi Gergely.

Az esetről videó is készült, a háttérben hallható, aggódó kislányhang olvasónk gyermekéé:

Forrás: Blikk

Illusztráció: Pixabay

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A NER csődje??!! Szülők, társadalom??!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
@Málna: létezik folyékony szappan adagoló is.
Aki Én
@Málna: És akkor sokan nem értik, hogy miért nincs például normális, becsületes, hazafias kormányunk. Ezeknek???
Nessy
@Gyütt Mönt: A helye létezik csak , mert letörik és elviszik a kedves betegek!
Málna
@Gyütt Mönt: Igen, láttam olyat is. Illetve a maradványait.
teuton
Soros volt a tettes, Lattam szemelyesen! Gyurcsany, az NGO-ok es 30 illegalis migrans segitett neki a toban a szeket elsüllyeszteni, mert ez is egy a hatteratalom altal kitalalt merenylet, resze megbuktatnni az Orbanckormnanyt!
Borsodi
Azóta ilyen romlott az ország amióta nincs Magyar minisztere.Építenek rombolnak,a meglévő dolgokat nem becsülik pusztul az ország. Ózdon a házak 20 évvel ezelőtt jobb állapotban voltak.Most romokban vannak utca részek.Tiszta udvar rendes ház volt a példa.Most mocskos udvar putris rom a példa.Ózd- alsó Várkony, Farkaslyuk, Somsály Hétes,Velence tp,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.