A karantéba zártak a hatóságokról, a hatóságok pedig most a karanténba zártakról panaszkodnak.

Koronavírus: az operatív törzs szerint nem működnek együtt a hatóságokkal a karanténba zárt irániak

A Dél-Pesti Centrumkórházban elkülönített iráni egyetemisták közül ketten továbbra sem hajlandók együttműködni a karanténszabályok betartásában – közölte az operatív törzs hétfői budapesti ülése utáni sajtótájékoztatón a törzs vezetője.

Lakatos Tibor ismertette: az egyetemisták éjszaka és nap közben is "nem megengedhető magatartást tanúsítottak", megpróbálták kijátszani a karantén szabályait. Jelenleg is rendőrök jelenlétével tartják fenn a biztonságos elkülönítést a Szent László-kórházban – hangsúlyozta.

Kérdésre válaszolva Lakatos Tibor elmondta, hogy a két iráni diák nem működött együtt az egészségügyi személyzettel és székeket dobált ki a kórteremből.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) úgy döntött, hogy az iráni állampolgároknak kiadott, de még fel nem használt vízummal sem lehet beutazni Magyarországra – jelentette be az operatív törzs vezetője.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Muszáj ezeket a mocskokat ebben az országban pátyolgatni?! Dobják át őket a szögesdróton, a határsávba - majd akkor elgondolkodnak azon, hogyan is kell vészhelyzetben viselkedni!
Rockxy
nyilván a zorbánnal müxenek együtt, abcúg.
kereső
A kormány elvégeztetett néhány száz tesztet. A többit meg finanszirozza az aki betegnek érzi magát.
Clavigo
Xar ügy...Azt hittem ,a hatóságokat valami ilyesmiért fizetjük,,hogy belenyomják a betonba,az ilyen szutykokat. ..ha nem müködnek együtt..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.