A pénzt az operatív törzs utasítása alapján lehet felhasználni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
plusz a nép lemondja a konzultálás mert félremagyarázás, azok ujabb milliárdok és védekezésre szükség VAN viktor!
Nessy
Amit ebből majd a valós védekezésre költenek,legfeljebb a fele lesz! Az meg nem sok mindenre lesz elég!
kereső
Hogy is vót a beharangozás- az operativ gittegylet első ülése után? Minden lesz!- pénz paripa fegyver. És mi van helyette? Dilettáns miniszterlnök, meg tábornokok szájkaratéje, kimerült és végletegi kihasznált egészségügyi dolgozók- orvosok, nővérek, ápoló- személyi védőeszközök nélkül, egészségügyi intézmények alapvető fenntartási és higiéniás eszközök nélkül. Katonák, rendőrök osztják az észt az újabban virológussá és járványügyi szakemberré is előlépett miniszterelnökkel az élen. A szakembereknek, és esetleg olyanoknak akik értenek is hozzá, azoknak kuss!-és szájzár. Mindeközben egy-elejtett megjegyzésből arra is lehet következtetni, hogy még ezt a helyzetet is lopásra- éa magántulajdon elleni fellépésre- rekvirálásra fogják felhasználni. Még egy ilyen aljas maffiát! Mi az a nyolc milliárd forint, amikor a qrva puskás havi fenntartása diszkivilágitással 1 milliárd fölött van havonta. A magyar kormány gyilkos, és járványterjesztő. és mi az hogy, a tanároknak fizetésnélkülui szabadság?? Éppen a kihirdetett veszélyhezet és "rendkivüli állapot" miatt nem szabadna ilyet kijelenteni egy felelős kormány fejének, egy ország miniszterelnökének. A zavarosban jól lehet halászni ugye orbán,pintér meg a többiek?
kereső
" A pénzt az operativ törzs utasitása alapján lehet felhasználni"- ezzel csak egy baj van, hogy nem a hozzáértők hozzák már megint a döntéseket.Ezek tényleg "védik"!!! a katasztrófát, és nem elháritják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.