A magyar kórházi koszttal ismerkedhetnek azok a külföldi diákok, akiket a koronavírus-fertőzés miatt zártak karanténba.

Az Indexhez eljuttatott fotók tanúsága szerint reggelire szikkadt zsemlét kaptak dzsemmel, de megtapasztalhatták a a zsemle, tömlős sajt, alma kombó nyújtotta gyönyört is.

A lapnak megszólaló diák azt mondta, hogy nem tudták rávenni magukat, hogy részt vegyenek ebben a kulináris kalandban, ugyanis a tény, hogy csomagolás nélkül érkezett az étel egy kartontányéron a kórház koronavírus-karantén részébe, kicsit kedvüket szegte a falatozáshoz.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Hat keremszepen kisvasut, meg TEK, meg templomok, meg stadionok (külföldön is!) mellett nem juthat olyan felesleges dolgokra penz, mint oktatas meg egeszsegügy! Különben is sokkal egyszerübb elpusztulni hagyni az embereket, annal kevesebb nyugdijat es Erzsebet-utalvanyt kell kiosztani. A szavazatokat mostmar meg lehet olcsobban venni, magyar allampolgarsaggal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@Nessy: igen, nem vitatom. Ahol én voltam, ott ilyen nem volt. Az adagok ekkorák voltak, de mivel én mozdulatlanul feküdtem, elég is volt. A többieket nem tudom.
Nessy
@verőce21: Ez így igaz! De a normatíva egyforma, így valahol kell "spórolni." Például nekünk, a "személyzetnek" volt amikor a normál fekvő ebédet kaptuk, volt amikor mást.
Amikor meg anno jaj be rég műtöttek, én is kaptam a keserű teát, háztartási kekszet két napig. Brrr. Igaz, utána azért egy kicsit kényeztetett a konyha vezető, meg a főszakács. Persze, ennek 30 éve.
De amiről fentebb írtam, ott ma már ismeretlen, mezei beteg voltam.
Álmomba ne jöjjön elő!
Nessy
@jesz: Nem is az adag volt számomra gond, mert nem vagyok nagy étvágyú, hanem a minőség. Azért lehet még egy krumpli levest is jó ízűen elkészíteni. Na itt nem sikerült.
jesz
@Nessy: na jó, elismerem...volt olyan nap, hogy tökfőzelék volt érdekesen...már itthon lábadoztam, kalandvágyból megcsináltam itthon...mert kiderült, hogy tejföl helyett kefírrel kell készíteni. nos az itthoni készítmény pont olyan lett mint a kórházi, igaz nekem kellett megenni. de most már tudom, hogy a kórházi szakács kevés pénzből próbál alkotni.
kerekkocka
@fahrenheit451: Nézten a képeket. Az érzésem... Volt amit már egyszer valaki elfogyasztott, de nem bírta magában tartani
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ha van valami, amit rettenetesen utálok, akkor az az occcsó vizes zsemle. Ha beleharapok összlapul és valami csiríz lesz belőle a számban. Undorító,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.