Tetőtől-talpig védőfelszerelést viselő mentősök vitték el az alkalmazottat.

Koronavírus: kórházba vittek egy kormánymédiánál dolgozót

Elővigyázatosságból kórházba szállították az MTVA egyik munkatársát. A Híradó.hu-n közzétett hivatalos tájékoztatás szerint a 2200 dolgozó védelmének érdekében minden olyan esetben, amikor bárkinél lázas tüneteket tapasztalnak, az érintett személyt orvosi tanácsra megfigyelésre küldik.

„A mai nap folyamán az egyik kollégánk lázasan érkezett be dolgozni, az üzemorvos döntött úgy, hogy elővigyázatosságból értesíti az egészségügyi hatóságokat, az ő kollégáik a mi kollégánkat elvitték további kivizsgálásra, ennek eredményéről természetesen tájékoztatást adunk”

– fogalmazott Fürst-Borsos Ádám, az MTVA PR és kommunikációs vezetője.

A Magyar Hang értesülései szerint az M4 Sport csatorna egyik alkalmazottját vitték el a tetőtől talpig védőfelszerelést viselő mentősök, ám további tizenkét MTVA-dolgozót figyelnek meg a járványügyi szakemberek. Úgy tudjuk, a köztévé üzemorvosi rendelőjét és folyosóit fertőtlenítették.

Forrás: Magyar Hang

Kép: MTVA

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Csak nem zárják be a köztévé és rádió összes csatornáját? Sajnos nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@Jozefina: Ahol valóban kéne ott nem fog tudni az biztos!
Pálinkás Pál
Ez aztán remek rendelkezés...,lassan elérjük hogy egy sima nátha ,ha lázzal jár sem fogja ösztönözni az embereket az orvoshoz menéshez...mert ha az orvos valamiért nem kedvel,már mehetsz is a karanténba!!!
Dr plágium
Tegnap a buszon köhintett néhányat egy fiatal lány. A másik oldalon ült agy idős nő és rászólt, hogy ne köhögjön. (Mintha a köhögést vissza lehetne tartani). Volt némi vita, elhangzott néhány sértő mondat és a következő megállónál az idős nő sértődötten leszállt.
Hová jutunk így? Lincselés lesz? Vagy egyszerűen le lövik akit betegnek gondolnak?
Jozefina
A közmédia inkább a hiteles és pontos tájékoztatást választaná!!!?? Mikor, hogyan kell viselkedni, lehetőleg ne menjünk utcára, szappannal kézmosás stb...
CsipkeRózsa
Folyamatos táblázat a világ országait tartalmazó koronavírus esetek számáról:

ncov2019.live/data

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.