Az operatív törzs naponta elmondja, hogy van elég cucc a koronavírussal fertőzöttek kiszűrésére, meg, hogy védőfelszerelés is van dögivel, közben megtörténhet, hogy egy teljes osztály -iskola- potenciális fertőzött, de nem tesztelik őket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na most "van valami haszna" a kormány magántanulói státusz elleni harcának, mert most azok is kockázatot viselnek, akik otthon tanulhatnának. Tűzzel vassal akadályozták meg az iskolaigazgató pártkatonák a törvény életbelépése előtt még akkor törvényesen magántanulókét való jelentkezést, annak ellenére, hogy Maruzsa államtitkár világossá tette, mikortól lép élebe a törvény. Ej de hasonlít ez az eljárás a kora kádári rendszer elvtársainak buzgalmához, amin egy cseppet sem csodálkozok.
Klubtag
"Így érthető, hogy miért ilyen alacsony a fertőzöttek száma!"
Az adathamisítás már 10 éve nagyüzemben folyik, miért pont ezt a területet kerülné el...a mellétájékoztatás, vagy elhallgatás a vérükben van, csak most ez emberéletekbe kerülhet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.