Olaszországból jöttek, de egyelőre nem betegek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A fenti hír az országos médiákban már elhangzott, de településnév említése nélkül. Jómagam azonban nem vagyok híve a mismásolásnak, sokkal inkább annak, hogy kezeljük felnőttként az embereket és kommunikáljunk őszintén velük. Ezért már előre is reagálva az esetleges rám ragasztandó „pánikkeltő” jelzőkre: nem pánikkeltésről van szó, hanem felelős vezetői magatartásról. Egyszerűen jogunk van tudni mivel állunk szemben, mire és miképp készüljünk fel és jogunk van tudni a tényeket is. A tények pedig például a fent megfogalmazottak.

Példaértékű a polgármester hozzáállása, a bűnügyi nyilvántartást is így kellene kezelni, az emberek tudják mivel és kivel állnak szembe. Hiszen így megvédhetik akár az életüket is amihez mindenkinek joga van, lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.