„A koronavírussal összefüggő ügyekben, a veszélyhelyzet idejére üdvös lenne elrendelni a cenzúrát”. Ezt írta ki a facebookjára Belénessy Csaba, a Fidesz kormánymédiájának befolyásos figurája. Hogy az elképesztő felvetést halál komolyan gondolta, az egy kommentjéből derül ki. Valaki felvetette ugyanis, hogy nem tudja elképzelni a cenzúra megvalósíthatóságát, amire Belénessy ezzel válaszolt: "A honvédségnek szerintem van erre kiépített rendszere. "Belénessy befolyásos háttérfigura az állampárti médiában. A 2010-es hatalomátvétel után még az első vonalban mozgott, hiszen a fideszes médiatörvénnyel kialakított új rendszerben ő lett az MTI vezérigazgatója és az ő beosztottja volt az egyesített közmédia híranyagait előállító, úgynevezett Hírcentrum vezetője. A Belénessy felügyelte Hírcentrum követte el a Fidesz-korszak talán legkirívóbb tudatos hírhamisításait. Az ő időszakához fűződik például a Daniel Cohn Bendit EP-képviselőről szóló Híradó-blokk meghamisítása. (A hírhamisító...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Macskaszem: inditanám a választ, ha hagyná a durbincs.Ezért igy: olyan sok mindenre mondutk már, hogy na ezt aztán nem merik- aztán mégis. Ezt miért ne mernék. Ha kell, orbán a véksőkig elmegy a hatalomért. Ez meg itten most egy "jó kifogás, sohse volt rossz" helyzet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Nyesse beléd orbán a lődörgőjét, ha ezt meg meri lépni. Az akol népét már így is totál lehülyítettétek, a normálisan gondolkodókat meg úgy sem tudjátok félrevezetni te, barom. Az internet világában mindig lesz elérhető hiteles hírforrás, még erről az orbán által leigázott országról is, sőt még csak akkor lesz igazán ha ezt bevezeti.
namihami
Ez mégis egyszerűbb, mint a ""köztévét"" rávenni az igazmondásra. Már tényleg unhatja a fideszmédia az állandó szembesítésüket minden egyes hazugságukkal (ők ugyan megszólalásnak nevezik) szemben. Valahogy az igazmondásra nem áll a szájuk.
tudode
A közmédia ERŐS, IZOMAGYÚ embere téved akkora nagyot, mint a Himalája-, föléje-, melléje, mert már régóta öncenzuráznak az orgánumok, nem merészelik nevén nevezni őfélesége garázdálkodását, intő példának tekintve a százéves Népszabadság kiherélését!
.
A külföldi lapok nevén nevezik ha tetszik, ha nem a magamutogató matya gyerööt, mint pl. a Le Monde az ő kis holokauszt történetével
.
----- Orban átírja a magyarországi holokauszt történetét
----- Orban réécrit l’histoire de la Shoah en Hongrie
.
www.lemonde.fr/blog/filiu/2020/04/12/orban-reecrit-lhistoire-de-la-shoah-en-hongrie/
.
Oh' pardon!
Csizmás Kond
bizonyított hogy a vírus nyugatról jutott be...ki fogja ezért vállani a felelősééget ?
vacsi
Ha ezt meglépik, onnantól tudni lehet, hogy nagy a baj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.