Ez pipa. Hatékonyan védekezünk a járvány ellen. Semjén a közmédia felé jelezte, hogy "fontolják meg a szentmisék, istentiszteletek megfelelő közvetítését". Már ekkor tényként kezeltük, hogy ez nem kérés, hanem utasítás, amit teljesíteni is fognak. Nos, csak szólunk, hogy még 24 óra sem telt el, teljesült. A hirado.hu-n a következő olvasható: A közmédia kibővíti vallási témájú műsorait vasárnap, így a felekezeti magazinműsorok és a protestáns istentisztelet-közvetítés mellett már most vasárnap 18 órai kezdettel a Budapest-Újpalotai Urunk Színeváltozása – Boldog Salkaházi Sára templomból katolikus misét is élőben közvetíti. A Duna World és a Kossuth Rádió tűzte műsorára a szentmisét, amelyet Repcsik Gyula plébános mutat be vasárnap este. A Duna Televízió műsorstruktúrája ezért határozatlan ideig hétvégén egy misét és egy istentiszteletet is sugároz. A közvetítések időpontját folyamatosan közzétesszük – mondta Medveczky Balázs, a Duna Televízió csatornaigazgatója.

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Talán ezzel akarta helyrehozni azt a kérését, hogy legyen több mise a templomokban.
division
Nézze aki akarja, szerencsére senkinek nem kötelező. Ez legyen a legnagyobb probléma.
Pálinkás Pál
Remélem fidesznyikek,ezt a sok dilettáns döntést megjegyzik azemberek,és honorálják nektek majd 22-ben!!!
adrenalink
Ne lenne egyszerűbb egy M imacsatornát létrehozni 24 órás üzemmódban?
Nessy
Tessen mondani, ezzel a lendülettel nem lehetne egy -, egy rögzített színházi előadást, koncertet közvetíteni a királyi médiában, amit mindenki elér??? Annyi unalmas szócséplés helyett legalább érdemes lenne nézni, ha már minden "csomagban" kötelezően ki kell fizetni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.