Abdelkader Amara Európából hazaérve észlelte magán a tüneteket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Brezsnyev-csokot nem valtottak? Akkor tuti lenne a fertozes.
Yoda69
Brezsnyev-csokot nem valtottak? Akkor tuti lenne a fertozes.
RonaGyuri
@RonaGyuri: „Vak tyúk is talál szemet” kicsiz más értelemben,

avagy: már miért is ne lehetnének tények a aTényekben?

Mottó:
egy régi orosz/szovjet vicc szerint: a Pravdában nincs semmi izvesztija, még az Izvesztijában semmi pravda!


(kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3203/32035/320352/32035255_92565b7bfabcfc5b8e76a0c87634f07d_wm.jpg)

A fenti bejegyzés alapján az index.hu okkal véli úgy, hogy „a TV2 szakértői szerint: Orbán Viktor súlyos károkat okoz az országnak”!
Bár az igazat megvallva ebben csak az az újdonság – s ez is csak mostanában -, hogy ezt a TV2-ben is tudják.
Azonban a cikknek akadnak elnagyolt megállapításai is, a legnagyobb butaság: „A Tények nemigen számított arra, hogy Orbán Viktor megváltoztatja a véleményét, és a szakértők tanácsára/nyomására elrendeli az iskolák bezárását”!
Nos túl azon, hogy Őfenesége eszement módon tud ragaszkodni bizonyos agyrémeihez, de a hangoztatott véleménye az igencsak képlékeny. Nem véletlenül szokás a páva-tánc emlegetése, bár számos forrás szerint már nincs abban az állapotban, hogy igazából érzékelje a valóságot. Ami pedig a szakértői (nevezzük annak az őt ezen a címen körülvevő harmadrangú szélhámosokat) „tanácsára/nyomására” való utalást illeti:
egyfelől; ezek Őfenesége agyrémeinek magyarázói,
másfelől; bizonyított tény, hogy tanács, napláne nyomás lepereg róla! =))
csipetke
Pintér meg fogjon kezet a gazdájával,és a többi maffiózóval,oszt húzzanak el két hétre karanténba.A bajt meg bízzák a szakemberekre.A fidesz a kezdetekkor elbagatellizálta a járványt,most meg kapkodnak.Egy "százezredest" állítanak ki szóvívőnek,aki próbál okosan nézni,miközben mosolyogva olvassa amit elétolnak.Tudom,hogy a Szláviknak más dolga is van,de mégiscsak egy szakember tudná a jónépet felvilágosítani,és megnyugtatni
kissé felnőttem
mi a turonak invitálnak ilyenkor ide másokat meg ők is üljenek el a seggükön.Pintér is nem fér el 30 néhány ingatlanjában akkor vigye el az ördög.Aztán még a kamionos témában ilyenek vizsgálódnak. Csak az eligazitás is ilyen lehetett a járőrök felé?.
Lepényleső
Gondolhatja bárki,hogy egy hordókészítőn pont ez fog ki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.