A miniszter Budapesten járt, és fotó kedvéért beállt a magyar belügyminiszterrel.

Pintér Sándor kezet fogott a koronavírusos marokkói miniszterrel

Szombaton este közölték a marokkói lapok, hogy koronavírussal fertőződött meg Abdelkader Amara, az ország közlekedési és vízügyi minisztere.

Abdelkader Amara megfertőződése azonban nemcsak Marokkó, de Magyarország politikusainak is fontos hír. A miniszter a héten ugyanis európai tárgyalásainak utolsó állomásaként szerdán Magyarországon is járt és egy rakás magyar politikussal tárgyalt.

A Mapnews cikke szerint találkozott Mosóczi Lászlóval, az ITM közlekedéspolitikáért felelős államtitkárával, a Réaltiés Online szerint pedig Pintér Sándor belügyminiszterrel is tárgyalt.

Egy fotó tanúsága szerint a tárgyaló felek nem sokat törődtek a koronavírus-járvány idején ajánlott biztonsági intelmekkel és Pintérrel bemutattak egy klasszikus fotós kézfogást is.

A fotót itt tudja megtekinteni.

Cikk- és címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
mumiákat ki kéne vonni a kormányból kezdeni pinyőkével. A fontoskodásotok visz titeket a sirba ha nem gondolkodtok. ja hát volt egy film is a miniszter félre lép egy fotó kedvéért?
77 évesen karanténba ajaj ?? tévhit hogy a virus kormánypárti. Lám csak nem a románokat utánozzátok? a teljes stábjuk karanténban?. addig csönd lesz és nyugalom mobilokat elvenni
jesz
@Yeromos: jó kérdés...egy próbát megérne.
Béla333
Nosza kezdődhet a kontakt kutatás és a karanténba zárás!
cikicakk55
Remélem az nap még Orbán,Semmilyen Zsótit,Csotrogány Tónit,Polt Petyát,És sorolhatnám tovább,hogy kikkel is foghatott volna kezet. Sőt némelyiknek még puszit is adhatott volna,biztos ami biztos alapon.Sajnos az a gyanúm,hogy ezt és a hozzá hasonló alakokat még a vírusok is nagy íveb elkerülik. Kora miatt éppenségbbel a veszélyeztetek közé tartozik,de neki luxus karanténja lesz,úgy hogy onnan is bele tud dumálni az életünkbe.
Mrfingusz
@Yeromos: Isten mentsen tőle,csak látogassa meg az összes szarházit élükön a csutival :)
Mrfingusz
@cikicakk55: Bízzunk benne hogy nem annyira finnyás ez a vírus :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.