Meglepő fordulat történt vasárnap az operatív törzs szokásos sajtótájékoztatóján. Úgy látszik, a kormány nem nézte jó szemmel az utóbbi napok történéseit, amikor az újságírók kérdésikkel többször sarokba szorították a tájékoztatást tartókat. Mára kirendelték a nehéztüzérséget, Kovács Zoltán "nemzetközi sajtólevelező" és államtitkár személyében.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pági
Így is kell. Mit okvetetlenkednek ott az újságírók? Majd a nem szakemberek elmondják amit akarnak, és kész.
nezelodo
Amikor kezd kibontakozni, hogy baj van, akkor van igazán szükség a profi hazudozókra, és az azt közvetítő kanálisokra. Az se zavarja őket, hogy a vírus ott sem tisztelte az izomagyú ellenzéki politikusokat megagyaló ajtónállókat, és bejutott.
Béla333
Vannak egyenlőek és vannak az egyenlőbbek!

"Kovács Zoltán szerint nem kell tudni, milyen protokoll szerint érdemel azonnal koronatesztet a belügyminiszter, és miért nem kaptak ilyet rögtön a vírusos beteget ellátó egészségügyi dolgozók"
444.hu/2020/03/15/kovacs-zoltan-szerint-nem-kell-tudni-milyen-protokoll-szerint-erdemel-azonnal-koronatesztet-a-belugyminiszter-es-miert-nem-kaptak-ilyet-rogton-a-virusos-beteget-ellato-egeszsegugyi-dolgozok

Arrogáns, önző, pökhendi senkik!
Lepényleső
Vírus gond megoldva fydes módra;a népesség elől mindent elhallgatva? Hiszen majd örül ki túljutott rajta,
a többi meg már nem firtatja,ha elég föld van rajta?
Nessy
Kovács szócséplő NERtárs! A vírusgazda nem csak a minisztériumok tagjaival fogott kezet, hanem megtisztelte Szentendre vezetőit is!! Őket nem kell tesztelni? Érdekes egy protokoll az, amelyik előírja, hogy milyen beosztásban kell teszt, és milyenben felesleges, hiszen úgy is kevés van! Azt tartalékolni kell a világban repkedő nagyjainknak! Esküszöm paraszolvenciát kap ez az operett törzs a vírustól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.