Ez a vége a gyötrelmes Orbán-rendszernek, egy vírus lenullázza a NER-t is, sokan bele fognak nyekkenni. Rab László szürreál összefoglalója a 11-es hétről. Nem nagyon bízunk már a gáton gumicsizmában masírozó minielnökben, nem hiszünk a médiájának sem, mondjuk eddig se hittük egy szavát se, de most, amikor láttuk, hogy mi történt az olaszokkal, meg azt, hogy milyen határozott léptekkel közelít hozzánk a vírus, voltak egyesek, akik abban reménykedtek, hogy egy pillanatra megáll, elgondolkodik, hátrahőkölve megretten, és talán rábízza a feladatokat azokra, akik értenek hozzá.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Érvényes Fidesz-tagkönyv esetén a vírus köteles a kuncsaft előtt vigyázzba vágni magát és a helyszínt elhagyni. Minél alacsonyabb a tagkönyv sorszáma, a talpát annál hangosabban kell a földhöz csapkodnia.
A Fidesz-szimpatizánsok, a helyi iroda (persze szigorúan a Kubatov lista iránymutatása mellett) által kiadott pecsétes igazolás mellett csak egyszerű megtizedelésben részesülnek.
nezelodo
@namihami: Az egyik hitbizomány polgija is ezt hitte, miután hazajött a sleppjével Izraelből, és végiglapogatta a hátát hű embereinek a hivatalában... Ezek tényleg azt hiszik, hogy a narancsszín elűzi a vírust? És ezek a mi vezetőink!
kakaósbögre
mint az tudjuk Orbán mindenhez IS ért.ja,nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.