A lázas nő korábban járt a László Kórházban, de onnan azzal küldték el, hogy szerintük nem koronavírusos. Tesztet nem is végeztek rajta. Ezután került be a János Kórházba, ahol nem javult az állapota. Kiderült, hogy mégis koronavírusos. Az őt védőfelszerelés nélkül ápoló orvosok, nővérek egy része emiatt karanténba került. Nemcsak a nő, hanem a március 3-án belázasodott fia most elvégzett tesztje is pozitív lett. Miközben az első két, hivatalosan is regisztrált magyarországi koronavírusos esetet, két iráni fertőzött diákot csak március 4-én jelentette be Orbán Viktor.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Kár ezen rugózni ki volt az első fertőzött...a dolog decemberben lett elcseszve...akkor kellett volna egységesen megtiltani a beutazásokat Európába,főleg Ázsiából...
Pálinkás Pál
@Horizont: Mit vársz a csuti görénytől...mióta megy ez a dolog,hallottál valakitől szakmai megfogalmazást a kérdésben???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.