A miniszterelnök a Facebookon jelentkezett be, reggel fél hétkor kezdődött a munka.

Koronavírus: Orbán Viktor kora reggel érkezett az operatív törzs ülésére – ez várható ma

Várhatóan ma is komoly döntések születnek a koronavírus-helyzet kezelésével megbízott operatív törzsben. A kora reggel elkezdett ülésen Orbán Viktor is ott van.

Egyre több szolgáltató jelenti be, hogy személyes ügyfélszolgálatát ideiglenesen bezárja, szünetelteti, vagy korlátozza. Az iskolákban mától otthoni tanrendre álltak át, de az önkormányzatok hatáskörében működő óvodák, bölcsődék egy része is bezárt, vagy már jelezték a szülőknek, hogy napokon belül bezárnak. Néhány bölcsőde nyitva marad egyelőre, például a szombathelyiek azt közölték, hogy fogadják a gyerekeket, de elsődlegesen az egészségügyben dolgozók gyermekeit.

Az operatív törzs minden nap áttekinti a helyzetet, illetve intézkedéseket hoz a történések fényben, amiről délutánonként szoktak tájékoztatást adni, s mindez feltehetően ma is így lesz.

Közben tovább nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon: már 39 beteget tartanak nyilván, egy ember vasárnap elhunyt.

Forrás: Blikk

Kép: Orbán Viktor/Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Remélhetőleg nem a tintanyalókra hallgat doktORBÁN, hanem végre az Orvosi Kamarát, a virolugusokat is felkéri abba a munkába, amely a szó legszorosabb értelmében ÉLET, HALÁL kérdése, mivel bokros teendői mellett még az állam-, igazgatási-, háztartási ismeretei is hagynak kívánnivalót!
.
Arról nem is szólva, hogy RENDES ÜZEMBEN is az államigazgatásban minden mindennel összefügg jogszabály szintjén is!
Lepényleső
Talán el is várható ha ő a miniszterelnöki titulus mellett hazánkban egyben a legrátermettebb virológus is aki ismeri szakmájának minden csínját-bínját,így e tekintetben is mindenki biztonságban tudhatja általa magát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.