Orbán Viktor komoly bejelentéseket tett a koronavírussal kapcsolatban.

RENDKÍVÜLI: Lezárják Magyarország határait, betiltják a rendezvényeket

Azt tudjuk, hogy a koronavírus-járvány kezelése hosszadalmas és nehéz feladat lesz, mondta a miniszterelnök napirend előtti felszólalásában. Orbán Viktor szerint különösen komoly terhelés éri majd az egészségügyi és rendvédelmi dolgozókat. Megköszönte a magyar emberek eddigi fegyelmezettségét,

sokszor kerültünk nehéz helyzetbe, de csak az összefogás segít,

tette hozzá. Figyelmeztetett: a napokban át lép a következő szintre a járvány, és tömeges megbetegedésekre kell számítani. Csak egy valami segíthet:

a társas találkozások számát kell csökkenteni,

mondta. Orbán új döntéseket is bejelentett:

- Magyarország határait lezárják,

- ma éjféltől a rendezvényeket is betiltják,

- a szórakozóhelyeket, mozikat bezárják,

- a kávézók és az éttermek, boltok csak délután háromig lesznek nyitva, kivéve a patikák és az élelmiszerboltok.

Forrás: 444

Kép: Parlament

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s ez a dagadt disznó utazgatásaira is vonatkozik? =))
Lévén ő a legveszélyesebb, mert egy csomó buta ember lefetyeli az alfelét!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
s ez a dagadt disznó utazgatásaira is vonatkozik? =))
Lévén ő a legveszélyesebb, mert egy csomó buta ember lefetyeli az alfelét!
namihami
Na, most már tényleg itt az ok a totális pánikra.
Méghogy a kocsmákat 15h-kor be kelljen zárni? Akkor a becsületes, pálinkához szokott és szoktatott fidesz-szavazó hol a bánatba szerezze/szerezhesse be a vírus elleni dezinfíciós szereket?
""Mi, a magyar (fideszfan) nép, ezúton követeljük, hogy a kormány, élén a vővel házipálinkázó (na ja, ha van neki otthon, úgy persze könnyebb) miniszterelnökkel, azonnali hatállyal oldják fel ezt a zemberekre roppant káros határozatot. Megfelelő (kubatovi) igazolás mellett a kocsmák nyitvatartása és a kiszolgálás folyamatossága maradjon fideszállampolgári jog."" (a dolgozó magyar/bocs fideszfan nép nevében)
namihami
@Shikari: És a vicces leginkább az, hogy az iróniában van a legtöbb igazság.
Egyébiránt, az általad leírt ""ellenzéki"" lassan dicsérő jelző lesz. Pusztán a fideszesek használják, némi kubatovi és egyéb fideszes ""iránymutatő"" általi agymosás után, dehonesztáló jelzőként. Ahogy a jobboldali se lenne lebecsülés, pusztán az elmúlt 10 év (és főleg a Füstös állandó politikai irányváltogatása) tette azzá.
tudode
Új információnak tűnik, hogy a rendőrök, és az egészségügyisek nem hagyhatják el az országot!
.
Azon kívül őfélesége szabad rendelkezésére áll, a vírus leküzdéséhez ez un. FELÜLRŐL NYITOTT keret, amelyre azzal kapcsolatban derült fényt, hogy két milliárdot áldozott a közlóvéból a vírus leküzdésére! HÁÁÁT!
Pálinkás Pál
@Shikari: Pofád lapos legyen hangya...a járvány okozta veszély kisebb mint a kormányod eszement ötletelése által okozott!!! És nem csak most,immáron 10 éve...van egy olyan érzésem,ebbe csúnyán belebuktok...és jók az érzékeim...március elején mondtam hogy határzár lesz...
verőce21
A vírus délelőtt szundikál, délután vadászik...!
36
De jó! Visszatért a 8 órás munkanap egyes boltokban.
Klubtag
Hú meg ha...kullog az események után, mindig ezt csinálja, aztán fizetett propagandával el akarja hitetni, hogy ő
az első számú "felismerő"...undoríító, aki ennek bedől, az nem különb. egy primitív ősembernél...
kissé felnőttem
15,00 i g senki nem fertőződhet erre hól a garancia ja elirás vagy ???
amúgy itt kritikát iró ???
AZ ellenzék az nem magyar ? csak ti na ész az annyi is mert az ellenzék az ország 65 % a vagy tőbb ám
. csinnyán kéne mert kósa is kap még pofonokat a hazaárulózására nem ussza meg.
Pálinkás Pál
@Shikari: magyarázz csak ez a szörnyű járványhelyzet betesz nektek!!!
Pálinkás Pál
@Shikari: haha...persze hogy enyhébb lesz...hiszen a dúcéd szerint a migrikkel van összefüggése,az meg kevés van nálunk!!!ha adhatok egy tanácsot,mielőtt leírsz valamit nézz utána hogy a valóságot fedje!!! Mert így csak kiröhögteted magad!!!
Pálinkás Pál
szóval nem is tartott olyan sajtótájékoztatót ahol utalt a migráció és a járvány kapcsolatára??? te hol töltötted az elmúlt heteket???továbbképzésen voltál a kádersuliban...de hogy ne halj meg hülyén,megkeresem a cikket neked...
Rockxy
a zorbán hozta a virust valahonnét, oszt a lőlővel sokszorosíttatta.
mindég hord a zsebébe egy maréknyit, amit ittott szétszór, mer ajjas.
namihami
@Shikari: 12.52 Ez vélemény vagy tény? Ha vélemény, tudomásul vettem. Ha tény (???), akkor kéretik némi alátámasztás. Ez a liberálfasiszta==a minden fideszes szűzqrva vagy fehér, keresztény, heteroszexuális szintű érv.
Nektek elég, de (add meg a kételkedés jogát), de engem még nem győzött meg.
Nessy
A parlamentben nem probléma a több mint száz képviselő részvétele???
Pálinkás Pál
@Shikari: csak tudod ezzel az a baj...hogy van nekünk határvédelmünk igaz,nem jön be migri...így ez Magyarországra pont nem passzol...az olaszok ,meg a többi migránscsalogató államnál tiszta sor...mellesleg,decemberben kellett volna lezárni hermetikusan Európa külső határait,senki se be ,se ki...csak hát tudjuk ilyet nem fognak csinálni,ígyhát kaptunk vírust!!!
Nessy
@Shikari: Mit köszönsz? Ezek ilyen esetben elvárt ( kötelező) intézkedések! Ezen felül kellene valamit kezdeni az egészségüggyel, a gyermekkel otthon maradók jogállásával,hatásos védő felszerelés biztosítása az egészségügyben, minimális védekezési eszköz biztosítása a lakosságnak. Nem csak verbálisan!!!
lusta
@Shikari: Hát igen. A hülye csehek még a kocsmákat is bezárták, de a Soros-bérenc felcsúti ki tolvaj zsebcézár szerint a koronavírus csak 15 óra után veszélyes.
Pálinkás Pál
@Shikari: ebben egyetértek veled,de ezt már nem egyszer leírtam...
Nessy
@Shikari: Hol említettem légzőkészüléket, házvételt. Ha az túl nagy igény, hogy reális áron a gyógyszertárban lehessen legalább egyszerű sebész maszkot kapni, hogy lehessen kézfertőtlenítőt kapni, akkor grácia árva fejemnek! Feladom!
CsipkeRózsa
Az iráni diákok nem engedély nélkül jöttek, Orbán általi megállapodás volt az egyetemisták itt-tanulása.
Clavigo
@Shikari: Te akkora ökör vagy,,,veled szántani lehetne.. Szerintem ahhoz is kevés lenne az eszed,,hogy igát húzzál ,köpőcsésze..
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...hivatalosan jöttek és hivatalosan is vannak kitiltva.
Clavigo
Jó ez a kép,,erről a retek Kondáról, Végre lerohadt a vigyor a retkes pofájukról.,,,mert ugye baj van,,,,és qrvára látszik,hogy fingjuk nincs,,hogy mihez kéne kezdeni.. Olyan sötétek,,mint a néger segge az alagútban...
vacsi
@Csizmás Kond: Kitiltva a viselkedésük miatt lettek - nagyon helyesen!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: És? Én azért írtam, mert a koronavírust nem a migránsok hozták nekünk, vagyis ahogy írod, hivatalosan jöttek.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: A vírust valaki hozta, ugyanis nem önjáró...és több mint valószínű, hogy olyanok hozták be akik fertőzött területen jártak, vagyis leginkább külföldiek. A terjedés elkerülése végett pedig be kell tíltani a további sétafikálást.
Mi nem érthető ebben ?
Csizmás Kond
@vacsi: ...mert azt hitték hogy itt is mindent szabad mint Merkelnagyinál...:)
Gauntlet
De szíjjáűrtó akkor miért repked? Vajh Üzbegisztánban ragad? vagy a Zöld foki szigeteken?
szép új világ
@Shikari: Jah, kérem, ezt figyelembe kellett volna akkor is venni, mikor jó pénzért + tandíjért beengedték őket! Tetszik-e sejteni, hogy ki volt az?
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Már megint hülyének nézel? Persze, hogy valakik hozták, de akik hozták, Orbán engedélyével jöttek, nem csak úgy migránsként. A Magyarországról kiutazó magyarok is hozták, mert kintről jöttek vissza.
CsipkeRózsa
@Shikari: 15:13

Igen, de most nem az a téma, hogy nem tudnak viselkedni, hanem az, hogy kik hozták a vírust. Az engedéllyel érkezők, mert otthon is jártak.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...de a parancs sem csak a migráncsoknak szól hanem mindenkinek...honnan vetted csak a migráncsokat ?
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A hozzászólásokban többször, több helyen olvasható, hogy a migránsok, a migránsok, és megint a migránsok. Ezért kell helyre tenni, hogy ezt nem ők okozták.
simmering73
A boltok 3 óráig lesznek nyitva. Ezzel mit akartak elérni? Úgy gondolják, akkor nem mennek el? Aki el akar, 3-ig fog elmenni. Még nagyobb lesz a tömeg.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...ja..oda mindenki olyant ír...amilyen esze van...:)
...de az biztos hogy hozzánk keletról jött és idegenek által, ezt már bizonyították...mármint az első fetőzötteket.
verőce21
Isten éltesse a magyar embereket, hogy boldogságban, biztonságban élhessenek!
Isten éltesse dr. Miniszterelnök Urunkat, valamint a Fidesz-KDNP szövetségét!
Clavigo
@Shikari: Te barom,,,, A csúzliszájú Gazdád állítatta le utoljára !! az EU- ban a kinai rep-járatpkat,beutazásokat...Te hülyébb vagy öreg,,mint egy átlagos fidesz- kretên...
simmering73
"Orbán csak most találkozott először vírológus professzorokkal, szakemberekkel, eddig a fideszes hülyék és idióták,a talpnyalásra és propagandára trenírozott kontraszelektált elmebetegek hoztak döntéseket, ők tárgyaltak a vírus elleni védekezésről, akik semmit nem értenek a járványügyhöz. Ezért minden intézkedés látszatintézkedés és az eddigi leghatékonyabb védekezés a tesztek alacsony száma volt, ami azt a látszatot keltette, hogy csak 37 fertőzött van Magyarországon. Az orvosi kamara előrejelzése szerint három héten belül akár százezer fertőzött is lehet, és ez egy szolíd becslés."
nepszava.us/orban-meg-mindig-azt-hiszi-a-virus-allampolgarsag-alapjan-valogat/
tudode
Miközben a vírus teszi a dolgát, miközben szám háborúznak a narancsköddel!
gazdag dezső
Nagyon érdekes dolgokat mondhat Orbán,de SEMLYÉNT ÚGY LÁTOM NEM ÉRDEKLI ANNYIRA MERT SZUNDIKÁL.Neki annyi köze van a kereszténységhez mint elefántnak a számítógéphez !! Megéhetési politikus akinek valahol máshol lenne a helye ...
Lepényleső
Ami nekik pénzbe nem kerül,mindent megtesznek? Eszközökre,fertőtlenítésekre csak cseppeket költenek?
Jozefina
Ez már a katonai diktatúra???!!! Nem elég a koroa vírus még a sereget is a magyarra küldik??!!! Ki tudja ezt megmagyarázni??!! Erről ki és milyen alapon döntött??!!
fahrenheit451
Csak után mennek az eseményeknek, a buta fideszesek.
fahrenheit451
Milyen lesz, amikor agyonverem Orbánt?
Szerintem, ne akard tudni.
fahrenheit451
Simán megöllek, ha úgy alakul (csak vicceltem?)
Lelkiismeretfurdalás nélkül.
Clavigo
Ez a Gyökér utazgathat,,?? Havasi Puncika ??
fahrenheit451
Én fogom megölni, Orbánt, puszta kézzel.
Mert egy geci vagyok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.