Már biztos: több mint 200. 000 aláírást fog átadni Seres Mária az OVB elnökének! A Seres Mária által benyújtott kérdés pontosan így hangzik: „Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?

Forrás: jaszon.hu
Feltöltő: eszaon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MakayZsolt
Az MDF és általában a kispártok nehéz helyzetben vannak. A kétpólusú médiabirodalom az egyik gátja, hogy meg tudjuk ismertetni az emberekkel a programjainkat. De egy biztos, voltunk már nehezebb helyzetben is, mint most. Az EP választáson ismét átmegyünk a betonfalon.
ugyeugye
@MakayZsolt: És Debrecenben (Kósalajosbirodalom) milyen lehetőségei vannak egy fiatal MDF-es politikusnak a megmutatkozásra?
Magic
@MakayZsolt ugyeugye kérdése jó! Szerintem Debrecenben az MDF eléggé hátérbe szorult, pedig biztos vagyok benne, hogy 10-15%-ot is kaphatna itt! Én mint debreceni, alig hallok a helyi MDF-ről, pedig sok portált olvasok. A legközelebbi választáson a Fidesztől teljesen függetlenül ki kellene állni és nem mögé kerülni! Sokkal több van ÖNÖKBEN! Egy jó programmal a "Kósabirodalom" háttérbe szorítható. Meglátásom szerint az a baj, hogy bármit csinálnak a nem fideszesek, szinte hiábavaló: Kósáék döntenek. De nem kell feladni! Hajrá!
amon
Mert mire jár nekik egyáltalán támogatás ?!
Egy csóró, majd minimálbéren tengődő vajon mire
kap támogatást ?
Az egész szavazósdi megint csak porhintés, hülyítés,
időhúzás.
A nagy magyar sok hűhó a semmiért !
maxentius
@asim: Nem rossz a kérdés; - visszaélés az adataimmal? A rendőrség többet tud rólam mint én, - ergo: kiesik. Ezentúl több szemetet hajigálnak a postaládámba? És? Elfér, kidobni meg nem túl nagy strapa. Több reklámkérdés és "kuki" jön az emiliós-fiókomba? És? A szoftigyártók nagyon régen kitalálták a törlőgombot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.