A kormányközeli közvélemény-kutató békeidőben korábban még soha nem volt olyan téma, ami megelőzte volna az időjárást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/4ea510ca6d10cd779d1eda16960f32553b7ceba211a0d0eab595cf4549395713.png?w=600&h=644
Óriási szerencse, hogy van nekünk egy a fidesztől teljesen független Nézőpont Intézetünk, amelynek különböző elemzőit – az ellenzéki pártok képviselőivel ellentétben – meghívják a köztévébe, hogy ott azokról az ellenzéki politikusokról és pártokról osszák az észt, akiknek a véleményére viszont nem kíváncsiak. Vagy ha néhány évente egyszer mégis, akkor az felér egy kisebb tragédiával. A fideszmaffia az elkövetkező 2.5-évben mindent meg fog tenni(pénz, paripa, fegyver náluk van), hogy az ellenzéki összefogást megakassza, megakadályozza, és tönkretegye! MINDEN eszközt, legyen az törvényes, vagy törvénytelen, be fognak vetni, mert az Orbán rezsimnek létkérdés, hogy megnyerje a 2022-es parlamenti választásokat! A szenny, és propagandamédiáik(migráns1TV, origó, 888.hu, prosti srácok, mandiner, Magyar nemzet) ezerrel fognak Sorosozni, Gyurcsányozni, migránsozni, és Brüsszelezni, az ellenzéki vezetőket pedig még jobban megpróbálják majd bemocskolni, és besározni! Ha buknak(nagyon bízom benne) akkor nagyon sokan a szabadságukat, és a lopott vagyonukat is el fogják veszíteni! Köztük, minden idők legaljasabb, leghitványabb, és legkorruptabb politikusa, a felcsúti elmebeteg diktátor, Orbán Viktor is! Az ellenzéki erőknek a DK-tól a JOBBIK-ig össze kell fognia, hogy leváltsák, és elküldjék a picsába ezt a mocsok bűnbandát, és magát a sátánt Orbánt a kárpátok magyar géniuszát !
Aki Én
Nincs az a világjárvány, ami a propagandát, az emberek befolyásolását, félreinformálását ki tudná zökkenteni, megszokott medréből. Propaganda mindenek előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.