Néhány hét alatt 120 ezerrel nőt Orbán Viktor kedvelőinek száma a Facebookon – vette észre a 444.hu.
Özönlenek a lájkolók Orbán Viktor Facebook-oldalára
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök rövid idő alatt 670 ezerről közel 800 ezerre tornászta már fel a lájkolói számát, követői pedig már 900 ezernél is többen vannak.

Orbán Viktor ma népszerű intézkedéseket jelentett be, például azt, hogy magánszemélyek és vállalkozások máig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét az év végéig felfüggesztik.

További részletek az intézkedésekről >>

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Pálinkás Pál: Tévedsz!Tanulékonyak elég egy kis konyak vagy krumpli!
kereső
Nem tudom mit örömködnek. Hiszen az egészségügyben nem történt semmi !!!, csak a helyzet romlik , ahogyan terjed a járvány.Az eü-ben dolgozók, hogyan és meddig birják- nagy kérdés. A kormány meg úgy tűnik teljesen kivonult. Ahogyan kivonult az oktatásból- oldják meg a tanárok. Megoldják- miközben czunyinét tapsoltatja orbán a paralmentjében. A hitelek felfüggesztésével a más faxával veri a csalánt. A járulékkedvezmények nagyon fontosak- csak azt nem értem, hogy miért a sport, a turizmus,a vendéglátás a válság ágazat- valamiféle prioritás tévesztés van ismét.(értem persze- foci, turizmus- ráhel&co, vendéglátás mészáros, tiborcz) Mindeközben az árak már az egekben, a forint , mint deviza behalt.
A járványt meg had terjedjen -rá lehet fogni a "fegyelmezetlen" idősekre- miközben 65 év a nyugdijkorhatár, sokan a nyugdij mellett is kénytelenek dolgozni, és hát enniük is kell- nincsenek berendezkedve arra, hogy hónapokra bevásároljanak tartós élelmiszerből, meg wc papirból- mint teszik az már-már nyerészkedési hajlammal megáldottak.

Szóval mit is oldott meg a kormány?, ami valóban segitség kellene legyen? Mit adott a büdzséből, a 200 milliárdos eu-s támogatásból ?( ami most a forint gyengesége miatt már 250- ebből ötven simán lopható árfolyamnyereség!)
Aki Én
@Pegero: A moslékos vödör marad a tiétek. Jó étvágyat hozzá, lúzer fajankó!
Lepényleső
Talán visszaköltöztek a szabolcsi családi házakba százasával - ukrajnai szavazói,stb?
Zsopiale
Aha persze csaló hazaáruló országkirabló tömeggyilkos maffia patkány féreg diktátor csaló hazaáruló LOPOTT KÖZPÉNZEN MEGVÁSÁROLT KAMU LÁJK-GENERÁTORA NAGYON SZORGALMAS...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.