Az elmúlt hetekben felgyorsultak az események, ami a magyarországi koronavírus-járványt jelenti. Pár hét leforgása alatt még a szkeptikusok is rájöttek arra, hogy hiába dacolnak, sajnos a járvány már itt van kis hazánkban és elmenekülni előle egyetlen egy módon tudunk, ha mind részt veszünk a valóság legújabb kampányában a #maradjotthon kampányban. Ebbe bárki ingyen becsatlakozhat. Sőt elképzelhető, hogy a vírus terjedésének lassítása érdekében Magyarország Kormánya drasztikus lépésre szánja majd el magát és kijárási tilalmat rendel el. Egy biztos, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr a napokban a hiteltörlesztésekre moratóriumot hirdetett, egyetemeink, iskoláink, óvodáink, bölcsödéink bezártak. Magyarországra pedig már csak magyar állampolgárok léphetnek be. Ezekkel az intézkedésekkel talán egy picit lelassította a vírus terjedését. Jelenleg (2020. 03. 19. 17:00) 73 fertőzöttet regisztráltak a hivatalos koronavirus.gov.hu-n, ketten gyógyultak é egy idős magyar állampolgár belehalt a...

Feltöltő: media_iuris
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Már el kellett volna és nem lennének ennyien a kórházban!De mi mindég későn kapunk észbe,akkor akarunk felszállni a vonatra ha már elment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.