Gyakorlatilag az életéért fut az ország, a kórházak pincéiben a szervizesek, leselejtezett intenzív lélegeztetőket próbálnak legalább halovány működésre bírni, miközben úgy teszünk, mintha valami őrült szabin lennénk mind... Nem azt reméli, hogy végre valami jótündér szerzett néhány tízezer használható maszkot, hogy nem halt meg senki – bár ez a legkevésbé sem rajta múlott – hogy nem lett újabb tucat orvos és ápoló fertőzött, hogy a csehek a saját kormányzati gépükkel talán hozzánk is hoztak gyorsteszteket Kínából – NEM HOZTAK. Nekünk nem hoztak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Minden épeszű tudja, látja, a kevésbé hazaárulók nem is tagadják, de mégis borzalmas ez így összefoglalva.
csak úgy....
majd,-mikor jönnek a katonák,azok mindent megoldanak...,különben ki pitscha vigyázza most a kerítést migráncsügyileg? a magyar kormány egy csöppet szétszórt és tehetetlennek tünik,bezzeg a szép soros idökben mikor még használt a plakát...
Yoda69
Ezert akarja kieroszakolni ez a mocsok geci a teljhatalmat, mert erzi, mert tudja hogy a nepharag el fogja zavarni, ahogy elkezdenek tomegesen meghalni a betegek. Ezekutan mar nem lehet majd utcara se menni, ha meg igen O1G a tomegbe lovethet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.