És három év szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki a járványügyi zárlat végrehajtását akadályozza. Beadták a törvényjavaslatot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Aki hülyeséggel akadályozza mint Semjén mennyit kaphat?
SystemError
@Sámannus: Semjén akkor számíthat pár évre, ha nem tudják a templomokat, miséket megmagyarázni. Területi eloszlások tikolására is kell majd magyarázat
Sámannus
@SystemError: Majd a történészek kinyomozzák ez az ő házi feladatuk lesz. Így mondták.
fahrenheit451
Ez alapján, Orbán Viktor miniszterelnököt, Varga Judit igazságügyi minisztert, Pintér Sándor belügyminisztert, már most le lehetne csukni... kb. örökre!
Pálinkás Pál
"A Btk. módosítását azzal indokolja a javaslat szövege, hogy a jelenlegi járványhelyzet elmúltával is fennmaradjon a különleges jogrendek idejére fennálló, a köznyugalmat illető fokozottabb védelem. A fokozott büntetőjogi védelmet szerintük az követeli meg, hogy a járvány elleni védekezés a teljes társadalmat érinti.

A minisztérium közleménye szerint az Országgyűlés csak akkor dönthet a javaslatról, ha eltér a házszabálytól, amihez a parlamenti képviselők négyötödének támogatása szükséges. Ezért kérik a pártok támogatását"

nos...ebben a mondatban van a kutya elásva...ha belemegy az ellenzék akkor vége mindennek...
Pálinkás Pál
Vajon miért is kéne fennmaradni ennek a javaslatnak a járvány vége után, ha azért kell mert az egész társadalmat érinti a járvány??? mintha valami logikai bukfencet látnék benne!!! Ha belemegy az ellenzék,akár meg is koronázhatják a csútit...és a leggusztustalanabb az ,hogy belecsempészték a járvány törvénymódosításba,így ha az ellenzék nem szavazza meg,lehet pofázni hogy a lakosság ellen vannak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.