A koronavírus járványnak a gazdaságra történő hatásáról nyilatkozott Róna Péter közgazdász a Magyar Hangnak. Ebből szemlézzük a leginkább érdeklődésre tartó gondolatokat. Átfogó csomag A professzor úgy látja, a kormány által eddig bejelentett intézkedések jó irányba mutatnak, de nem elegendőek. A gazdaság teljes egészét átfogó jelentős csomagra lesz szükség, hogy mérsékelje a visszaesés mértékét: “Vagyis a …

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Megcsapta a tömeggyilkos felcsúti moslékkormányt a bukás szele. Innentől bárki lehet rémhírek forrása, akire rámutatnak.
Meg vannak számlálva ennek a felcsúti patkánynak a napjai, érzi és tudja, hogy reszeltek neki is meg a csürhéjének, de az utolsó kapálózásával még beveti a magyar nép ellen a terrort. Most már mehetnek a fekete autók és a bebörtönzések is.
Rálépett Ceaușescu és Mussolini útjára, a vége is az lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
A fideSS kormany 6 milliard Eurot, mai arfolyamon 2.100 Miliard forintot kapott Brusszeltol a koronavirus karom megelozesere. Ez majdnem annyi penz, amennyi orbanek elloptak az emberektol a nyugdij megtakaratisaokbol. Kivancsi vagyok ez az irdatlan osszeg most hova fog lecsapodni, mert ismerve a fideSSt az biztos nem a korona-virussal lesz kapcsolatos.
Eladott Ország
@Yoda69: Majd megy családi kasszába a turizmusba. Tudjuk kik érdekeltek benne.
vacsi
@Eladott Ország: Hogy lehet ennyi hülyeséget összezagyválni? Most baj van, ami MINDENKIT egyformán érint - összefogni kellene, nem gyűlölködni, ráadásul oktalanul!
Lepényleső
Egyébiránt a járvány lehet hogy időről-időre eltűnik ahogy eddig,ám a királyt trónjától fosztani az erre nem lesz ürügy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.