Egyelőre nem indokolt a kijárási tilalom bevezetése – húzta alá újságírói kérdésekre válaszolva Lakatos Tibor, a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője az operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.

Ez a kormány jelenlegi álláspontja a kijárási tilalommal kapcsolatban

Fokozatosan nő a mintavételek száma – jelentette ki Müller Cecília országos tiszti főorvos az online sajtótájékoztatón. Müller Cecília kijelentette: az idősek védelmében újabb tájékoztató kampányt indítanak.

Lakatos Tibor, a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője elmondta: Közép-Európában folyamatosan nő a fertőzöttek száma. Arról is beszámolt: két határátkelőn is torlódik a teherforgalom.

Újságírói kérdésekre válaszolva Müller aláhúzta: az önként vállalt karantén segítheti a járvány fékezését. Azt is elmondta: jelenleg hat fertőzöttet kezelnek intenzív osztályon. Szintén újságírói kérdésekre válaszolva Lakatos rámutatott: jelenleg nincs ok a kijárási tilalom bevezetésére.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Sőt orbán kaszinói zavartalanul uzelhetnek a nap 24 órájában. Ott védve vannak az emberek mert a vírus nem a veletlenre játszik.
ómió
Kaját venni így is, úgy is menni kell.
ómió
@durbincs: Persze ez nyilván csak egy példa, mert rengeteg ott az "értelmiség"!
Yoda69
@durbincs: Farok! Huzz vissza az olba, es dugd a disznodat, te kocsog patkany.
ómió
@durbincs: Minden arra utal, hogy a KONG a helyes!
ómió
@durbincs: Kong az az efftársaknál kinn is meg benn is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.