Rövid videós bejelentkezést ejtett meg Facebook-oldalán Orbán Viktor.

A miniszterelnök az akciócsoportokkal ült le tárgyalni, és mint mondta, ezek voltak a napirendi pontok:

helyzetösszegzés, haditervek készítése hétfő reggelre.

Azt is hozzátette: a helyzet egyre nehezebb.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Józsipapa
és még van pofája bele hazudni az éterbe,hogy
rendelkezésre áll a megfelelő mennyiségű
védőfelszerelés...(péntek reggel Kossuth -
rádió - igehirdetés)
teuton
HADITERV??? Kinek akar hadat üzenni a pocakos vegvari vitezke??? Esetleg lebeszelte Putyinnal, hogy megszalljuk Moldaviat, mint ö a Krimet es bekeritjük ezzel Romaniat???
De ha a virusnak akar hadat üzenni, azzal reg elkesett, a virus mar gyözött, mostmar csak a halalos aldozatok szama a kerdeses!
justhpeter
A kérdés az, hogy mihez ért ? Melyik az a terület, ahol Orbán szakembernek számít ?
kereső
@RonaGyuri: Na ennek is sikerült a "lényeget" megragadnia és kiemelnie.
kereső
Tényleg? No akkor toljatok még pár milliárdocskát hitéleti támogatásra a katasztrófa alapból, meg templom felújitásra. Az egészségügyben dolgozók meg majd csak megoldják valahogy védőeszközök, felszerelések nélkül is. Vagy a "hülyén tartott" civil lakosság majd gyüjtést szervez erre is. Neked ne legyen gondod erre sem, te csak gondolj a hihetetlen nagy lehetőségre ami az öledbe pottyant- legálisan, törvényi felhatalmazással lehetsz Magyarországon élet-és halál ura. Hogy vinne el az ördög.
tudode
Nincs egyébről szó!
.
Hasonlóan a migráncsügyhöz, még a koronavírusból is hadászatot csinál akkor, amikor Majtényi, volt alkotmányjogász levezette, hogy az egészségügyi törvényből is le lehetne vezényelni a járványhelyzetet:
.
hvg.hu/velemeny/20200318_Majtenyi_Laszlo_A_kulonleges_jogrend_hosszu_arnyeka
.
"""" Felhívtuk a figyelmet arra, hogy az egészségügyi törvény alapján járvány idején különleges jogrend nélkül is lehetőség van a személyközi kapcsolatok korlátozására, a betegek elkülönítésére és karantén elrendelésére (járványügyi ellenőrzés, megfigyelés és zárlat), óvodák, iskolák és egyetemek működésének szüneteltetése, sőt bármely (!) intézmény működésének felfüggesztése. Mindezeken túl jogalapot ad a lakosság mozgásszabadságának részleges elvételére, területek teljes lezárására, a személyközlekedés helyi és országos korlátozására. Megtilthatók a nyilvános vagy nem nyilvános rendezvények, sőt akár tevékenységek is, feltéve persze, hogy ezek az intézkedések a járvány terjedését valóban gátolják. A kormány a járványügyi szabályok körében arra is kötelezheti az ország területén tartózkodókat, hogy kötelező orvosi vizsgálatnak vessék alá magukat. Ezek olyan intézkedések, amelyek súlyos szabadságelvonásnak számítanak, de hozzájárulhatnak a járvány mérsékléséhez, ezért alkotmányosan és az észszerűség alapján is indokolhatók. Mindezek, hangsúlyozom, a különleges jogrend bevezetése nélkül elrendelhetők, de ha nem elég, az Országgyűlés a helyzet súlyához igazodóan azonnal további törvényeket, döntéseket hozhat."""
.
Tehát őfélesége TÖRVÉNYESÍTI az EGYEDURALMÁT, megragadva a koronavírus járványt!
.
Nem szívelte anno az IMF ellenőrzési jogát, a külpiacról vett fel kölcsönt, és szájosarat tesz a PARLAMENT SZÁJÁRA azzal, hogy ki-, be járkál a jogi kiskapukon!
.
Elképesztő!
balos
Jó Magyarországnak cudar állapotja!Amikor a segg viszi a "koronát"!
Gauntlet
Katonának kellett volna lennie, mert állandóan hadakozni akar meg haditerv van a fejében. Csak ahogy olvastam, katonaságból rendszeresen lelépett, fegyelmezetlen volt.
kulabombaafityiszre
A dagadt,celebeskedő vezér haditerveket készít a csicskáival egy vírus ellen.
Katonákat,páncélozott járműveket vezényeltet a városokba.
Teljhatalmat szeretne,mert úgy gondolja akkor elkerülheti majd a felelősségre vonást.
Én ezekbe a férgekben nem bízom.
A munkájukat erőn felül,áldozatosan,akár az egészségüket veszélyeztetve éjt nappallá téve robotoló
egészségügyi dolgozókban maximálisan megbízom.Ők fogják legyűrni ezt a járványt.
Gondoljunk hálával,megbecsüléssel,tisztelettel rájuk,mert ők tartják még egyben ezt a düledező
egészségügyet.Nem celebeskednek,hanem erőn felül teszik dolgukat.
Sámannus
A védőmaszk beszerzése az átgondol védekezési stratégia része. Már a migránsok is többet kapnak a senki földjén, mint mi a kánaán és fényes tekintetű orbán basi tündöklésének a csúcsán.
Béla333
Katonaság kivezényelve az utcákra, majd a Parlament működésének a felfüggesztése, az Orbáni diktatúra kihirdetése.
A vírus a nyakunkon, még tüntetni sem lehet.
Sakk-matt!
szép új világ
Hibbant idióta! Ennyire telik neki.
Mire készíted a haditervet, arra, hogy hogyan fogsz lelépni ha szorul a hurok? Azért mert egyszer egy értelmi fogyatékos seggnyalód "vezénylő tábornoknak" nevezett, azért még nem kell annak is hinned magad!
kereső
Itt van la, amiről irtam. Már " akciócsoportot is fellálitott" az adományok szétosztására. Azért mindenkit emlékezetetnék arra, hogy érvényben van a kormányrendelet, ami lehetővé tette a vörösiszap károsultak 2 milliárdjának ellopását. És az adományvonal, az OTP-s számlaszám IS!!! működik. Nem ám másik. Aki teheti, és lehetősége van rá, az adjon közvetlenül.
"Felállt az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport. A csoport feladata segíteni az önkéntes kezdeményezések és adományozások koordinációját, felkarolni az országszerte elindult civil, önkéntes segítői mozgalmakat."- a kormány aljasságának nincs határa.
kereső
@Gauntlet: Vegyünk neki terepasztalt, meg ólomkatonákat- játszadozzon azzal. Úgy látszik ezt sem kapta meg karácsonyra a Jézuskától gyerekkorában, mint a kisvasutat.
tudode
Még a jogÁSZOK sem képesek követni a pocak nácit ahogy ugri bugrizik a jog útvesztőjében!
.
varosikurir.hu/lattmann-tamas-a-veszelyhelyzet-kihirdetesenek-hianyzik-a-jogszabalyi-alapja/
.
Ebben a heyzet "is" a HATALMÁNAK megszilárdításán fáradozik éjjel, nappal, miközben a vírus teszi a dolgát a betonszarkofág erdők árnyékában!
Béla333
Tudatosuljon mindenkiben a helyzetünk és a kormány aljassága:
Katonaság kivezényelve az utcákra, majd a Parlament működésének a felfüggesztése, az Orbáni diktatúra kihirdetése.
A vírus a nyakunkon, még tüntetni sem lehet.
Sakk-matt!
Yoda69
@staro2: Mint mindent, amihez ezek a dilettans faszok nyulnak.
Giovanni Alba
@tudode: Elképesztő de egyáltalán nem meglepő.
Lepényleső
...amihez vélhetően hathatósan besegített? S gyaníthatóan még mindig nem végzett?
Ráadásként most neki a még centralizáltabb hatalom elérése kellett?
Saját állítása szerint is mindig mást mondott mint amit tett? Tehát állandóan minket is etet?
Egyéb helyen hazugságnak hívják az ilyen esetet? S e sorozatnak majd a teljhatalom vet véget?
Béla333
"Orbán: a helyzet egyre nehezebb"
Pedig mindent elkövetett eddig is, hogy neki könnyebb legyen...:

"Orbán eddig is törvények felett állt, a csaló választásokon beállított állandó kétharmados többségével törvényesítette a törvénytelenségeket, de a börtönlakók és a gyöngyöspatai romák ügyében kiderült, hogy már a látszatot sem tartja meg, már nehezére esik a színlelés: a bíróságok jogerős ítéleteit is felülbírálja, felülírja, és önhatalmúlag eltörli. Orbán rendkívüli felhatalmazás nélkül is nagy ívben szarta le a törvényeket, kisajátította az országot, felszámolta a fékek és ellensúlyok rendszerét, a hatalmi ágak szétválasztását, és kézzel vezérelte az országot. Miközben magánosította az ország vagyonát, és a lánya, a veje, az apja, a felesége, a testvére és a strómanjai nevére írta a magyar költségvetés egy részét, és a kezükre játszotta az ország termelő vagyonelemeit. A szemetet az állam kezében hagyta meg, hogy az adófizetők vesztesége legyen (lásd: Mátrai Erőmű), ami hasznot termel, az majdnem minden az övé."
nepszava.us/a-virusra-hivatkozva-eltorlik-a-diszleteket-nyilt-diktaturat-vezetnek-be/
ómió
És nem képes, legalább ezt, Böszme-módra lehazudni?
Gyütt Mönt
@justhpeter: Most komolyan gondolkodóba ejtettél. Sajnos nem jut eszembe semmi.
kereső
@tudode: " A veszélyhelyzet kihirdetésének hiányzik a jogszabályi alapja"- mondja Lattmann Tamás. Ez mikor tartotta vissza a maffiát bármitől is?
csak úgy....
tudjátok feleim,hogy mi az amit a viktor a focinál is jobban szeret!? a rivaldafényt!
Klubtag
"Aki békeidőben hazudik, zsarol és hátba szúr, az veszélyhelyzetben is ugyanezt fogja tenni"...és meg fogja találni hozzá azt a "bátor"(???) 133-as küldetéstudatost, akik minden morális gátlás nélkül egy sérült személyiség kezébe teszik - korlátlan felhatalmazással - egy egész társadalom sorsát, jövőjét egy eddig ismeretlen járvány farvizén...
Tegnap csak az történt, hogy a türelmetlen, fegyelmezetlen kisgyerek toporzékolt egyet, mert a 10 éve várva-várt ajándékot nem most kaphatta meg...kell még egy hetet várnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.