Internetről letölthető plakáttal egészült ki az idősek védelmében a koronavírus-járvány elleni védekezés – jelentette be az országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs vasárnapi online sajtótájékoztatóján.

Időseket figyelmeztető plakátot adtak ki

Fotó: Müller Cecília / Facebook

Müller Cecília közölte: az elmúlt 24 órában 131-re nőtt a laboratóriumi vizsgálattal igazolt fertőzések száma. Ez 28 fős emelkedést jelent az elmúlt naphoz képest, ami igazolja azt, hogy egyre inkább a tömeges megbetegedések felé tartunk – mondta.

Az országos tisztifőorvos hozzátette: az idősek védelmében a koronavirus.gov.hu oldalon egy olyan plakát jelent meg, amelyet bárki szabadon letölthet. Felhívta az önkormányzatok, lakóközösségek figyelmét, hogy minél több helyen jelenjen meg a figyelemfelkeltő felhívás.

MTI

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Szép ez a feladat de a területi fertőzések és gócok térképét valahogy nem sikerült nyilvánossá tenni pedig MÁR OROSZORSZÁGBAN IS ez a divat.
Mondjuk a házmester is meg csinálja a plakátolást de tőletek ez nagyon kevés mint védelmi tevékenység, de ha csak erre képeztek szakmailag akkor vonuljatok gyorsan vissza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@fideszes gyökér: Butaságokat firkálsz!
Ez mindenkinek a fertőzése, ha ráköhög egy vírushordozó!
Még a járdaszigetekig sem kell elutaznod!
verőce21
@csak úgy...: Azt szeretem benned, hogy egy cseppet sem vagy rosszindulatú, @csak húgy...: !
Yoda69
Azt hittem ez valami vicc, de úgy néz ki komoly. A nyugdíjasok egy a netrol letoltheto képet kapnak a kormánytól védekezésul a koronavirus ellen. Nem maszkot, kesztyűt esetleg élelmiszer csomagot, hanem egy nagyfelbontású képet, amit házi nyomatatoval meg csak ki se lehet printelni .
Döbbenetes. Pedig orbanek 6 Millard eurót kaptak az uniotol a koronavirus elleni harcra.
verőce21
@fideszes gyökér: Be is hozhatták, pl. diákok...
Nem Gorenje fagyasztó ez, hogy legalább Ausztriába kellett utazni érte. :)
Sámannus
Kéne olyan plakátot is nyomtatni amin az van, ha különösen fontos ember vagy, menj el a világ legfertőzöttebb részére, és szedd össze a vírust, majd a munkahelyeden kerülj minél több emberrel érintkezésbe, lehetőleg a páciensekkel is, és tégy úgy mint ha ez a világ legtermészetesebb dolga volna. Meglásd kiváló eredményeket érsz el a halálozási statisztikákban is, és elfogynak a szakmabéli vetélytársaid is, de ne reménykedj az ilyen sikerekben, mert ha szerencséd lesz te is felfordulsz és elkaparnak majd mint egy kutyát
csetere
@Yoda69: 11,4 milliárdot kaptak! Vajon kinél landolt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.