Jogászok, bírók, politikusok, közéleti személyiségek írták alá a petíciót.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hol lehet aláírni? Vagy csak az "elit" írhatja alá?
Lepényleső
Nagyon sokan nem is tudják mi az a statáriális hatalom,de ezután tudni fogja mindenki mi az
amikor a szellemet kiengedik szabadon?
levarosbukta
@Béla333: Katt az index cikkére, ott a szövegben van hogy Petíciót indított több jogász, civil, közéleti személyiség" katt a Peticiót inditott-ra, átvisz az oldalra és jobb oldalon megadod a nevedet és az e-mail cimedet, majd katt az aláirás gombra. Egyszerű nem? :)
bencemacska
Szorít az idő. Néhány perce indították el tiltakozó petíciójukat köztiszteletben álló, megbecsült jogászok és civilek: Magyar György, Kaltenbach Jenő, Majtényi László, Matlák Gábor, Mellár Tamás, Pákozdi Éva és Holoda Attila a szabadaHangon.
Az országgyűlés kedden szavaz arról, hogy felhatalmazza-e a kormányt: bármilyen témában korlátlan ideig jogot alkothasson.
Nem hagyom!
Nem szabad, hogy bármilyen kormánynak ekkora hatalma legyen. Ez nem jobb- és baloldalról szól, hanem a demokráciáról. Arról, hogy például van-e szólásszabadság, vannak-e önkormányzati választások és népszavazás.
Egy járvány nem elég ok arra, hogy egy szűk csoport kezébe adjuk a hatalmat - erre sosincs elég nyomós indok.
Ha egyetlen olyan képviselő lesz, aki a több tízezer aláírás hatására elgondolkozik azon, hogy hogyan szavazzon: már megérte. De ehhez a Te aláírásodra is szükség van.
Kérlek, szánj egy percet arra, hogy megvéded a demokráciát, a jogállamot. Bármennyire elvont fogalmak, ezek teszik lehetővé, hogy hiteles cikkeket olvass, kifejezd a véleményed, részt vegyél egy tüntetésen vagy szavazáson.
Aláírom a petíciót!
szabad.ahang.hu/petitions/tiltakozzunk-a-felhatalmazasi-torveny-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.