Orbán Viktor felszólal az operatív törzs sajtótájékoztatóján.

Orbán Viktor bejelentése az operatív törzs sajtótájékoztatóján

Több a tényleges fertőzött, mint amennyiről az egészségügy tud, jelentette be Orbán Viktor az operatív törzs sajtótájékoztatóján. A miniszterelnök matematikusokkal és szakemberekkel próbálja majd megbecsülni a valós számot. Jelenleg korai megmondani, hol lehet ez a szám, a kormány 167 fertőzöttről tud.

Közülük 108-an úgynevezett hordozók, tehát nem betegedtek le, de hordozzák a vírust. Kilenc ember intenzív ellátásra szorul.

1 millió 500 ezer darab maszkunk van, naponta 25 ezret gyártottak eddig, mostantól 80 ezret fognak – mondta a miniszterelnök. 2570 lélegeztetőgép is van Magyarországon – tette hozzá.

Nézze itt élőben a tájékoztatót:

Kép: Orbán Viktor/Facebook

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nyilvánvaló ha kevés a teszt, kevésebb a beteg is, és aki meghal, az meg nem vírustól hal meg hal meg, te sunyi tróger csúti geci! Kell a pénz az oligarcháknak! Nos, nem akarok egy fösvény alak lenni, de már most kijelentem, hogy erre a Révész-Soltész alakra én bizony egy kanyi vasat nem fogok bízni, eszembe sincs utalni nekik. Kiválóan emlékszem a vörösiszap katasztrófára, mikor pillanatok alatt összegyűlt 1,6 milliárd, amit hazudós Petike kezelt, majd a károsultak semmit nem láttak belőle. Abból fizették az ország túlvégéről, Debrecenből iderángatott házi ügyvédeket, rendőrséget építettek belőle, igaz, majd két évvel később. Az volt a duma, hogy bankba tették a pénzt, hogy kamatozzon, holott, ha valakinek mindenét elviszi egy ár, ott csak az azonnali segítség a lényeg. Iványi Gábor egyházának bizalommal utalok, de ezeknek semmit. Egyébként is, ha az adómat szórják hittudományi főiskolára, templomszépítésre milliárdokkal, akkor ne tőlem kuncsorogjanak még további pénzeket, hogy azt a jó k... a...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@ómió: Túl magas nem volt, inkább suttyó parasztos. Tesztből 100k van és nyilván abból itthon tudunk utánpótlást is. Mindegy is mert most csináltak 6800 tesztet és amikor kellett volna csináltak néhány százat..

"Az indokoltsági szempontokat nem a kormány állítja fel - bolsiéknál úgy szokták? - hanem a szakmai grémium. És pontosan azért, mert emberéletek múlhatnak rajta!"

Magyarázhatod a fogyatékos fantázidáddal, hogy "szerinted" ez hogyan működik, de az adatelemzés, terjedési modellek, szociológia, hálózatelmélet, stb, ami ehhez kell mind adatokból táplálkozik és innentől elég nehéz kimagyarázni, hogy miért nem "gyűjtünk adatot" :) Ez majd majd a nemzetközi szakmai vitákban és a hazai fórumokon is számon lesz kérve . Nyugi szerencsére a WHO monitorozza a történéseket nemzetközi adatbázisba, hogy később elemezni lehessen ezt is... Képzeld még olyan hivatalos adatelemzés is létezik "Covid-19 tájékoztatási demokrácia viszonyok". Ez a valós tényadatokat teszi keresztbe adott időben tett intézkedésekkel és tájékoztatással és annak tartalmával..Gondolhatod, hogy hol vagyunk benne.. Minden más EU-s országokban sokkal magasabb EÜ színvonal mellett az ellenkezőjét csinálják és transzparensen az országok. Ezt nehéz lesz ilyen bolsizó parádézó fideszes majom stílusban megmagyarázni tudósoknak és ezen a ponton a társadalmi viták is erősödni fognak. Tudod sem bal sem jobboldali ember nem szereti elveszteni. Nyugodtan magyarázzátok majd neki ebben a stílusban. Megértő lesz..:)

Szóval sok mindenre, jó ha van adat. Jut eszembe üdv a kollégáknak és a többi felhasználódnak! :))))
ómió
@SystemError: Tesztet, suttyókám, talán még te saját magad is gyártasz a kreténségeid mellé? "Nem gyüjtünk adatot"? Nemrég még éppen azzal támadta az efftársi szubkultúrád a tisztifőorvost, hogy az adatok birtokában miért nem közli az ismert fertőzöttek földrajzi megoszlását! Akkor azokat az adatokat vajon ki gyüjtötte? Lenin efftárs? És tessél már mondani: a Covid-19 "rémhírterjesztési demokrácia viszonyokat" nem "monitorozza" a WHO? Mert abban idehaza "igen nagyok" tudtok lenni!!
SystemError
@ómió: Magyarország hatájos alaptörvénye :
A veszélyhelyzet
53. cikk
(1) A Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető elemi csapás vagy ipari szerencsétlenség esetén, valamint ezek következményeinek az elhárítása érdekében veszélyhelyzetet hirdet ki, és sarkalatos törvényben meghatározott rendkívüli intézkedéseket vezethet be.

(2) A Kormány a veszélyhelyzetben rendeletet alkothat, amellyel – sarkalatos törvényben meghatározottak szerint – egyes törvények alkalmazását felfüggesztheti, törvényi rendelkezésektől eltérhet, valamint egyéb rendkívüli intézkedéseket hozhat.

(3) A Kormány (2) bekezdés szerinti rendelete tizenöt napig marad hatályban, kivéve, ha a Kormány – az Országgyűlés felhatalmazása alapján – a rendelet hatályát meghosszabbítja.

(4) A Kormány rendelete a veszélyhelyzet megszűnésével hatályát veszti."

Erről ennyit. A többi meg onnantól kezdve bukó, hogy nincs adat, de ez nem lesz kibúvó. Főleg, ha kiderülne, hogy ez szándékos.. Tudod vannak feltűnő dolgok Shikari és egy ilyen helyzetben majd a Kubatov ráküld kopaszokat egy haldoklóra, hogy ne csináljon fotókat és ne osszon meg infókat. Készülgessetek, senki nem rontott rátok, csak a valóság! :)
ómió
@SystemError:Nincs "adatod"? Aszta! Szerezd be! Úgy tűnik, senki nem "szenved" ebben az adathiány szindrómában, csak te. Jobbulást!
ómió
@SystemError: Neked meg a Róna Gyuri!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.