Örömmel tudatta az MTI a kormányközlést, miszerint megérkezett az első védőfelszerelést szállító repülő Kínából Budapestre. Ez remek! De nézzük, a kirendelt fogadóbizottságot! Hungarikum! A propaganda mindent felülír?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: Miután a te hozzászólásodban szerepelt a hazaáruló kifejezés, mindazokra, akik véleményed szerint nincsenek veled közös platformon.
Aztán megegyeztünk, ha nem érzem magam hazaárulónak, akkor idióta vagyok. Nos, ebbe maradunk! Legyen szép és vírusmentes napod!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Giovanni Alba: Ifjabb éveimben nővér voltam, és ott megtanultuk, hogy a betegnek mindig igaza van, a téveszmést meg meg kell hagyni a saját világában.
Meg "rosszul lettem" nevelve otthon is, meg első éveimben az iskolában, ahova jártam! Gorombaságra soha nem válaszolj gorombasággal, mert semmit nem érsz el vele, csak lealacsonyodsz arra szintre! Azért ma már néha feledem a régi tanítást, durbincs ki tud néha hozni a sodromból. De ő fel sem fogja, mert ahhoz gondolkoznia kellene.
namihami
Nem értem, hogy miért probléma az, hogy ez a fogadóbizottság a legelemibb (és általuk favorizált) biztonsági előírásokat se képes betartani? Miért tennék?
Egy jobbérzésű vírus, felmérve azokat, akik ezt az országot vezetik, régóta rájött arra, hogy inkább neki nem célszerű ezek közelébe menni. Ezek a fideszközeliek kártékonyabbak és jobban fertőznek, mint egy mezitlábas korona (vagy egyéb vírus. A fidesz funkcionáriusok és rajongóik veszélyesebbek a közállapotokra és a normális szellemi és erkölcsi helyzet kialakítására, mint bármely kórokozó.
A vírusnak több a félnivalója Orbanisztántól, mint az orbánistáknak a vírus, hozzájuk képest elhanyagolható kártevésétől-
lusta
@namihami: Mégis mit várjunk ettől a bandától? Sintér Sanya lesz@rta a karantént. Vagy mit mondjunk B. Nagy Lászlóról, Szeged Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk országgyűlési képviselőjéről, aki önkéntes karanténba vonult, mert részt vett azon a március 15-i ünnepségen, amin a szegedi egyetem koronavírusos rektora, Rovó László is ott volt. Számára az önkényes karantén az országgyűlési terem volt, mert minden szablya számít, de legkevésbé a zemberek egészsége.
Nyírfa
@namihami: Talán úgy gondolják, hogy ők; a hatalmukkal egyetemben, örökéletűek. Fel sem merül bennük, hogy abban a formában, ahogyan azt szeretnék, tévednek. A legnagyobb veszély rájuk nézve az elbizakodottságuk.
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: feküggyé gyorsan vissza, mert megy a doki a szobád felé... :))))))))))))))
silber13
@Shikari: Ismered egyáltalán a magas labda fogalmát?:-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.