Örömmel tudatta az MTI a kormányközlést, miszerint megérkezett az első védőfelszerelést szállító repülő Kínából Budapestre. Ez remek! De nézzük, a kirendelt fogadóbizottságot! Hungarikum! A propaganda mindent felülír?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: Miután a te hozzászólásodban szerepelt a hazaáruló kifejezés, mindazokra, akik véleményed szerint nincsenek veled közös platformon.
Aztán megegyeztünk, ha nem érzem magam hazaárulónak, akkor idióta vagyok. Nos, ebbe maradunk! Legyen szép és vírusmentes napod!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A hülyeség állampolgári jog, és élnek is vele sokan!
Nessy
@Shikari: Most mindent félretéve! Eleve ez a sorfal egy szamárság!
De hogy maszk nélkül, szorosan egymás mellett állva fogadták a szállítmányt, az már nem is minősíthető! Vagy ők sem kaptak a patikában, mint más halandó??
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: :)))))) mááá megen hüjje vagy... :)))))))))))))
Nessy
@Shikari: Bírálja őket a nyavalya! Felőlem még meg is ölelgethetik egymást!
Ez már nem normális állapot, ha valaki szóvá tesz bármit is, az rögtön hazaárulóvá válik! Jó tudom: Pártunkat és kormányunkat "csak hódolat illeti, s nem bírálat"! Tudod mit, felőlem annak titulálsz, aminek akarsz! De azért egy klinika vezetőjének nem igazán kellene a sorsot kisérteni! A politikusok csináljanak, amit akarnak! Most jöhet a "liberálbolsi" jelző!
silber13
@Shikari: de bizony igenis ajánlóott a szájmaszk viselete. Neked persze nem, mert te egy izonyúan fontos emberke vagy!:-))))) Ideje lenne végre szájkosarat viselned lehetőlg hosszabb időre!
silber13
@Shikari: Mi van pubi???:-)))))))))))))))))))))
Nyírfa
Milyen jó volt, amíg csak a téli szalámi meg a libamáj számított hungarikumnak. Ma már a felelőtlenség és a korlátoltság logóját viseli a magyar kormányzat.
Aki Én
@Shikari: Ők irányítják a védekezést, de gondolom nincs más dolguk, mint dobozokat cipelni a reptéren.
Ez remek, jó kezekben az áruszállítás. Gondolom a reptéri rakodómunkások eü intézményekben szorgoskodnak, védik a hazát, szervezik a védekezést.
Lassan minden és mindenki a helyére kerül. Talán még te is, te nyomorult buta féreg, te társadalom ellensége!
silber13
@Shikari: Hogy fogsz te innen repülni bozgor!:-:-)))))))))))))))
silber13
@Shikari: A jövőre nézve kéretik megérteni, hogy morális, antimagyar toprongyokkal nem foglalkozom! Kéretik ezt megérteni és hanyagolni eszement mocso
kolódásaid sokaságát!
Nessy
@Shikari: Köszönöm! Szeretem, amikor "megtisztelnek" ismeretlenűl!
Nekem nem kenyerem a gorombáskodás, ergo én nem minősítelek se le, se fel!
Még annyit, ha nem vetted volna észre, én csak és kizárólag a járvánnyal kapcsolatos véleményemet mondtam el.
Pálinkás Pál
Nem tudom..én megfogadtam,csak tényeket közlök...
van 4 halott ,átlag életkor 69 év...krónikus betegségekkel...
az igazolt fertőzöttek közül 80 % tünetmentes.../gondolom a fiatalok/..
és a vírus ellen az immunrendszer a gyógyszer...a vakcina ,csak megelőzésre jó!!!...
RonaGyuri
mint a klasszikus viccben: minden gőz a sípba lett vezetve! =))
silber13
@Shikari: Te mivel indokolod a fixa ideába hajló patológikus hazárulózásodat? Megmondom: Semmivel, te egyfajta terminus technikusként használod a kifejezést, mert a buta főnöknek ez tetszik
silber13
@Shikari: Hülye! A labdát sem ismered !:-)))) Egyszóval: Csiba te és kushadj!
Nessy
@Shikari: Miután a te hozzászólásodban szerepelt a hazaáruló kifejezés, mindazokra, akik véleményed szerint nincsenek veled közös platformon.
Aztán megegyeztünk, ha nem érzem magam hazaárulónak, akkor idióta vagyok. Nos, ebbe maradunk! Legyen szép és vírusmentes napod!
Jozefina
30 000 védőruha és 82 000 maszk??? Kiknek és mennyi időre elég??? Gondolom valamennyi egyszerhasználatos, mert erről nem szólnak a hírekben!!??
lusta
Mindenféle csinnadratta nélkül a csehekhez meg 1,2 millió szájmaszk érkezett.
Giovanni Alba
@Nessy: Csodálom elnéző, higgadt nyugalmadat ezzel a félkegyelművel szemben. Érvei fogytán (ha voltak neki) lazán átcsap fröcsögő személyeskedésbe. Olyan hangnemet enged meg magának amitől jóérzésű embert émelygés fog el. Szerintem éppen ez a célja, éppen úgy mint Halfarok olvtársnak, alias D. sógornak. Siki szerint meg ráadásul nem azért mondanak neki ellent mert téved (gonoszabb feltételezés szerint szándékosan félrevezet -hoppácska, börtönbe a gazzal, de izibe'!- ), hanem a magyarsága miatt gyűlölik. Mintha egy jól fejlett paranoiás téveszmét írnánk le, nem?
Giovanni Alba
@lusta: "Mi a magunk módján vagyunk sikeresek." Mimagyarok a legnagyobb ellenállás irányába megyünk, mert ha "a libcsyk sivalkodnak, akkor valamit nagyon jól csinálunk". Jól, persze. Önmaguk alázásában verhetetlenek.
Nessy
@Giovanni Alba: Ifjabb éveimben nővér voltam, és ott megtanultuk, hogy a betegnek mindig igaza van, a téveszmést meg meg kell hagyni a saját világában.
Meg "rosszul lettem" nevelve otthon is, meg első éveimben az iskolában, ahova jártam! Gorombaságra soha nem válaszolj gorombasággal, mert semmit nem érsz el vele, csak lealacsonyodsz arra szintre! Azért ma már néha feledem a régi tanítást, durbincs ki tud néha hozni a sodromból. De ő fel sem fogja, mert ahhoz gondolkoznia kellene.
namihami
Nem értem, hogy miért probléma az, hogy ez a fogadóbizottság a legelemibb (és általuk favorizált) biztonsági előírásokat se képes betartani? Miért tennék?
Egy jobbérzésű vírus, felmérve azokat, akik ezt az országot vezetik, régóta rájött arra, hogy inkább neki nem célszerű ezek közelébe menni. Ezek a fideszközeliek kártékonyabbak és jobban fertőznek, mint egy mezitlábas korona (vagy egyéb vírus. A fidesz funkcionáriusok és rajongóik veszélyesebbek a közállapotokra és a normális szellemi és erkölcsi helyzet kialakítására, mint bármely kórokozó.
A vírusnak több a félnivalója Orbanisztántól, mint az orbánistáknak a vírus, hozzájuk képest elhanyagolható kártevésétől-
lusta
@namihami: Mégis mit várjunk ettől a bandától? Sintér Sanya lesz@rta a karantént. Vagy mit mondjunk B. Nagy Lászlóról, Szeged Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk országgyűlési képviselőjéről, aki önkéntes karanténba vonult, mert részt vett azon a március 15-i ünnepségen, amin a szegedi egyetem koronavírusos rektora, Rovó László is ott volt. Számára az önkényes karantén az országgyűlési terem volt, mert minden szablya számít, de legkevésbé a zemberek egészsége.
Nyírfa
@namihami: Talán úgy gondolják, hogy ők; a hatalmukkal egyetemben, örökéletűek. Fel sem merül bennük, hogy abban a formában, ahogyan azt szeretnék, tévednek. A legnagyobb veszély rájuk nézve az elbizakodottságuk.
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: feküggyé gyorsan vissza, mert megy a doki a szobád felé... :))))))))))))))
silber13
@Shikari: Ismered egyáltalán a magas labda fogalmát?:-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.