Agyonverte kalapáccsal nagymamáját, annak nyugdíja miatt az unokája.

A község lakosai sokszor látták H. Pétert meglátogatni nagymamáját, úgy gondolták,nagyon jó viszonyban lehetnek. A 34 éves férfi rendes ember hírében állt, ezért sokkolta a helybélieket a rémtette.

„Mindig rajongva beszélt az unokájáról, de Peti is csak szeretettel mesélt a nagyiról, nagyon jóban voltak” – nyilatkozta a Borsnak az egy ismerős.

„Peti minden héten átjárt, általában pénzt kért, de maradt beszélgetni is a nagymamával. Sosem néztünk volna ilyesmit ki belőle, mert bár furcsa, magába forduló, de nyugodt srác volt.

Jól tanult, nem volt balhés fiú, a családja szépen nevelte. Egyszerűen nem értjük” – árulta el egy helyi asszony a lapnak.

Nyugdíjáért verte halálra idős nagymamáját egy férfi

Mint kiderült, a vita forrása a pénz lehetett. Péter nem először ment nagyszülőjéhez pénzt kérni, ezért jól tudta, mikor érkezik meg a nyugdíja. Az idős asszony feltehetőleg most nemet mondott neki, emiatt az unokája begőzölt és egy kalapáccsal halálra verte.

A gyilkosság után a férfi maga tájékoztatta rokonait a történtekről, akik azonnal a rendőrséghez fordultak segítségért.

H. Péter, úgy tudni, beismerte a bűncselekmény elkövetését, miután a helyszínen bevárta a hatóság embereit.

„Biztosak vagyunk benne, hogy Petinek csak akkor esett le, mit is tett. Állítólag fel sem fogta cselekedetét” – mondta az egyik ismerős.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Pedig a koránál fogva talán nem emlékezhetett arra amikor a parlamentben egy kis emberke közölte, "a nyugdíjasok eleszik a fiatalok elöl a jövőt". Ennek a szerencsétlennek csak egy kalapácsa volt a kérdés megoldására, a nagymamának meg csak egy szerény élete.
Gyütt Mönt
Pedig milyen tisztelettudó volt, mindig előre köszönt. (de azért a bicska kinyílt a zsebemben)
Jozefina
Nem hiszem, hogy nem voltak előjelei. A családtagoknak ezt már észre kellett volna venni, de valószínűleg örültek annak, hogy a nagymamát zsarolja és nem őket!!!?? Mindezt 34 évesen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.