Lehet össze-vissza beszélni, de aki valótlanságot állít, előbb-utóbb rajtaveszt. A koronavírus kapcsán jött elő a kérdés: mi van a szájmaszkokkal? A kormányfő szerint van készleten milliószám – egészségügyi források viszont úgy látják, az elemi védőeszközök is hiányoznak. Hogy erre mi a helyes válasz, annak eldöntését az illetékesek nyilatkozataiból szemezgetve az olvasókra bízzuk.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Még a Bibó-isták között sincs összhang, hiszen Varga Mihály az ATV-ben március 15-én azt mondta, (nem szó szerint), amelyre felkaptam a fejem, hogy a KÖZBESZERZÉS MIATT LECSENG a járvány mire megérkezik a védőeszköz szállítmány
.
Hallgassuk meg:
.
www.atv.hu/belfold/20200319-varga-mihaly-3-milliard-forint-ertekben-rendeltunk-orvosi-eszkozoket-kinabol
.
És mit ád a sors, illetve Kína, ma őfélesége kipattogott a repülőtérre, és összetapizta védőkesztyű, és szájvédő nélkül a szállítmányt! Betityegett a plenáris ülésre, és sorozatosan tapízta a szaglószervét!
.
Ezek az ország példaképei, akiknek mindenféle kirakat nélkül az a feladata, hogy az adott helyzetnek megfelelően tegyék a dolgukat, magamutogatás nélkül!
tudode
@tudode: .
Bocs!
.
Varga Mihály nem március 15-én, 19-én nyilatkozta azt, hogy a közbeszerzés miatt lecseng a járvány amire megérkezik a védekező cucc!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.